Hesabım
    The White Lotus 2. Sezon Hakkında Her Şey

    30 Ekim'de 2. sezonuyla geri dönecek olan The White Lotus hakkında her şey.

    The White Lotus'un geri dönüşüne sadece birkaç hafta kaldı. Yaz bitmiş olabilir, ancak Mike White'ın hiciv dramı bizi yine lüks bir tatil beldesine seyahat eden yeni bir turist grubu ile tanıştıracağı için, yine güneşli sahillere gideceğimiz kesin. Sicilya'da geçen 2. sezonda, dramatik hikayeleri olan yeni misafirleri izleyeceğiz.

    En İyi Mini Dizi dahil olmak üzere, birçok Emmy kazanan The White Lotus'un ilk sezonunda, Jennifer Coolidge, Connie Britton, Steve Zahn, Jake Lacy, Alexandra Daddario ve Sydney Sweeney gibi oyuncular tarafından canlandırılan karakterler, biraz gevşemek için Hawaii'ye gelmişlerdi, ancak bu tatil hiç de bekledikleri gibi geçmedi.

    Peki ya 2. sezonda neler olacak?

    The White Lotus 2. Sezon Fragmanı

    The White Lotus 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

    Dizinin yeni sezonu 30 Ekim'de HBO'da ve HBO Max'te yayında olacak. Ülkemizde Bein Connect üzerinden izleme şansı bulduğumuz dizinin 2. sezonu için, platformdan henüz bir duyuru gelmedi.

    The White Lotus 2. Sezon Nerede Çekildi?

    Variety'nin haberine göre The White Lotus 2. Sezon, Sicilya'da çekildi. Variety, ikinci sezonun Taormina'daki Four Seasons San Domenico Sarayı'nda çekildiğini bildirdi. 

    The White Lotus 2. Sezon Kadrosu

    İlk sezonun yıldızı Jennifer Coolidge'ın ikinci sezonda da yer alacağı daha önceden duyurulmuştu. Kadroya yeni katılan isimler arasında ise; F. Murray AbrahamAdam DiMarcoTom HollanderMichael ImperioliAubrey PlazaHaley Lu RichardsonTheo JamesMeghann FahyWill Sharpe ve Leo Woodall yer alıyor.

    The White Lotus 2. Sezon Kamera Arkasın

    David Bernad ve Nick Hall, her bölümü bir kez daha yazıp yönetecek olan Mike White ile ortak yapımcılar olarak geri dönecekler. Yeni sezonda Mark Kamine de yardımcı yapımcı olarak ekibe katıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top