Hesabım
    Apple TV+, Önümüzdeki Aylarda Yayınlanacak Filmlerinden İlk Görselleri Yayınladı

    "The Greatest Beer Run Ever", "Argylle", "Raymond & Ray" ve "Luck" filmlerinden ilk görseller paylaşıldı.

    Apple TV+ düzenlendiği özel bir etkinlikle 2022'nin ilerleyen dönemlerde yayınlanacak orijinal yapımlarının ilk görsellerini paylaştı ve bazı içeriklerin yayın tarihlerini duyurdu. 

    Oscar ödüllü "Green Book" filminin yönetmeni Peter Farelly tarafından yönetilen dram ve savaş filmi "The Greatest Beer Run Ever"ın başrolünü Zac Efron üstleniyor. Peter Farelly'nin, senaryosunu, Brian Hayes Currie ve Pete Jones ile birlikte kaleme aldığı "The Greatest Beer Run Ever", 1967 yılında, Vietnam'da savaşan çocukluk arkadaşlarına bira götürebilmek için New York'tan yola çıkan bir adamın hikayesini anlatıyor.

    Başrolleri Ewan McGregor ve Ethan Hawke tarafından paylaşılan "Raymond & Ray" filmi Rodrigo Garcia tarafından yazıldı ve yönetildi. Konusu tam olarak açıklanmayan filmde Hawke ve McGregor'un babalarının ölümüyle ve babalarıyla olan sorunlu ilişkileriyle mücadele etmek zorunda kalan üvey kardeşleri canlandırdığı biliniyor.

    Apple TV+'in ilk görselini yayınladığı filmlerden bir diğeri ise Matthew Vaughn yönetimindeki "Argylle" oldu. Elly Conway'in romanından uyarlanan casus filminde Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Samuel L. Jackson, Ariana DeBose, John Cena, Bryan Cranston, Dua LipaCatherine O'Hara gibi yıldız isimler yer alıyor. 

    Ayrıca Will Ferrell ve Ryan Reynolds'lı müzikal komedi "Spirited"tan da görseller yayınlayan Apple, bu filmlerin çıkış tarihlerini açıklamadı. Cooper Raif'in, Sundance Film Festivali'nde Seyirci Ödülü'nü kazanan "Cha Cha Real Smooth" filminin 17 Haziran'da küresel olarak prömiyer yapacağı duyurulurken, Skydance yapımı animasyon filmi "Luck"ın ise 5 Ağustos'ta yayınlanacağı duyuruldu. 

    Raymond and Ray

    Argylle

    Luck

    Spirited

    Spirited

    Spirited

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top