Hesabım
    Oscar Kırmızı Halısından Renkli Görüntüler!

    94. Oscar Ödül Töreninin kırmızı halısından hangi yıldızlar geçti?

    94. Akademi Ödülleri, Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu. Geçen yıl Covid-19 pandemisinin gölgesinde geçen törenin ardından, Akademi bu yıl sunuculu tören formatı ve kırmızı halı ile Oscar'ın eski günlerindeki şaşaasına geri dönmeyi denedi.

    Oscar ödül gecesinin en heyecanlı kısmı yalnızca ödüllerin açıklandığı anlar değil. Bunun çok öncesinde, sevdiğimiz ve ödül almasını umduğumuz yıldızların kırmızı halıda görüneceği ilk anı beklerken de heyecanlanmamak elde olmuyor!

    Bu yıl da özellikle Covid-19 pandemisinin ardından gelmesiyle Oscar Kırmızı Halı Töreni merakla ve heyecanla beklendi. Kırmızı halıda, Oscar ödülleri için adaylıkları bulunan Jessica Chastain, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Javier Bardem, Andrew Garfield, Benedict Cumberbatch, Kristen Stewart, Ariana DeBose, Olivia Colman, Kodi Smit-McPhee, Kirsten DunstJesse Plemons gibi isimlerin yanı sıra "Dune" filminin oyuncuları Zendaya, Timothee ChalametJason Momoa ve Josh Brolin; Lupita Nyong'o, Jamie Dornan, Zoe KravitzRachel Zegler gibi isimler birbirinden şık ve göz alıcı kostümleriyle yürüdüler.

    Ayrıca törenin ev sahibi sunucuları Amy SchumerWanda Sykes ve Regina Hall da kırmızı halıda poz veren isimler arasında yer aldı.

    İşte 94. Oscar Ödülleri'nin kırmızı halısından en renkli anlar...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top