Hesabım
    Alicia Vikander ve Emma Stone Venedik'te Göz Kamaştırdı!

    Venedik Film Festivali'nden renkli kareler!

    Bu yıl 73. yaşını kutlayan Venedik Film Festivali görkemli bir açılışın ardından start verdi. Beklenen filmleri seyircilerle buluşturmaya başlayan dünyanın en eski film festivalinin kırmızı halı merasimleri de adeta bir şıklık yarışına dönüştü.

    Damien Chazelle’nin yazıp yönettiği, Emma Stone ve Ryan Gosling başrollü müzikal-komedi Aşıklar Şehri ile açılış yapan festivalin ilk galasında Stone adeta göz kamaştırdı. Denis Villeneuve'ün Amy Adams başrollü bilim kurgu yapımı Arrival ve Derek Cianfrance imzalı, Alicia Vikander ve Michael Fassbender başrollü dram yapımı Hayat Işığım da festivalin galasını gerçekleştirdiği filmler arasındaydı. 

    American Beauty ve Skyfall gibi başarılı filmlerin ödüllü İngiliz yönetmeni Sam Mendes'in jüri başkanlığını üstlendiği festivalde Aşıklar Şehri'nin yanı sıra Massimo D'Anolfi ve Martina Parenti imzalı Spira MirabilisGiuseppe Piccioni imzalı Questi Giorni, Derek Cianfrance imzalı, Alicia Vikander ve Michael Fassbender başrollü dram yapımı Hayat IşığımMariano Cohn ve Andres Duprat'ın imzasını taşıyan El Ciudadano IlustreTom Ford'un dram-gerilim türü yapımı Nocturnal AnimalsAna Lily Amirpour'un romantik bilimkurgusu The Bad BatchPablo Larrain imzalı JackieFrancois Ozon'un dram filmi FrantzDenis Villeneuve'ün Amy Adams başrollü bilim kurgu yapımı ArrivalWim Wenders imzalı Arjantin-Fransa ortak yapımı dram filmi Les Beaux Jours d'Aranjuezve Christopher Murray'ın Şili-Fransa ortak yapımı El Cristo Ciego ve Terrence Malick'in belgesel-dram türü Voyage of Time filmleri, Altın Aslan ödülü için yarışacak film seçkisinin öne çıkan isimlerinden bazıları...

    Festival 31 Ağustos - 10 Eylül arasında devam edecek.

    1

    Alicia Vikander ve Michael Fassbender ikilisi Hayat Işığım filminin galasında

    2

    3

    4

    Amy Adams merakla beklenen Arrival filminin galasında hayranlarıyla buluştu.

    5

    6

    7

    Michael Fassbender filminin galasında hayranlarıyla ilgilendi.

    8

    9

    Jeremy Renner filminin galasında hayranlarına imza dağıttı.

    10

    11

    12

    13

    14

    15

    Emma Stone müzikal türündeki Aşıklar Şehri filminin galasında adeta büyüledi.

    16

    Güzel oyuncuya filmin yönetmeni Damien Chazelle de eşlik etti.

    17

    18

    19

    20

    21

    22

    23

    24

    1

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top