Hesabım
    Az Kalsın Marvel Sinematik Evreni'nde Yer Alacak Olan Oyuncular

    Marvel'ın kahramanları olarak düşünülen, ancak sonradan vazgeçilen oyuncular...

    Avengers: Endgame'in ardından toplamda 22 Marvel Sinematik Evreni filmini geride bırakmış olduk. Avengers kahramanlarımızın ilk filmlerine dönüp baktığımızda duygulanmamak elde değil. Adeta oyuncularıyla bir bütün içerisinde olan kahramanların bazılarından ayrılmak hepimiz için zor olmuştur. Ancak bu oyuncuların yerine başka isimlerin düşünüldüğünü biliyor muydunuz? Bu düşünülen isimler pek de hoşunuza gitmeyebilir. Hep birlikte o oyunculara göz atalım...

    Thor

    Chris Hemsworth'ün oyunculuğuyla gözlerimizde şimşekler çakmasına neden olan şimşek tanrısı Thor için ilk düşünülen isim, Hemsworth'ün kardeşi Liam Hemsworth olmuş. Neyse ki bu karardan vazgeçmişler...

    Iron Man

    Sam Rockwell çok iyi bir oyuncu olabilir. Ancak Robert Downey Jr.'dan daha iyi bir Iron Man olup olamayacağını bilemiyoruz.

    Odin

    Anthony Hopkins'in canlandırdığı Asgard'ın tahtında oturan bilgelik tanrısı Odin'i Mel Gibson canlandırabilirdi.

    Star Lord

    Star Lord karakteri için komedi dizilerinin sevilen yüzü Chris Pratt'ten daha uygun biri olduğunu hiç düşünmemiştik. Ancak bu rol için Joseph Gordon Lewitt düşünülmüş bile...

    Scarlet Witch

    Elizabeth Olsen ile akıllarımıza kazınan Avengers ekibinin güçlü üyesi Scarlett Witch için Saoirse Ronan düşünülmüştü. Ronan rolü reddedince teklif Olsen'a yapıldı.

    Doctor Strange

    Benedict Cumberbatch'in rol ile fazlasıyla uyumlu olduğunu düşündüğümüz Doctor Strange için düşünülen ilk isimlerden biri de Joaquin Phoenix olmuştu. Ayrıca düşünülen diğer isimler arasında Matthew McConaughey, Ewan McGregor ve Jake Gyllenhaal gibi isimler de bulunuyordu.

    Rocket Raccoon

    Bradley Cooper'ın sesiyle mükemmelleşen Rakun'u usta komedyen Jim Carrey seslendirebilirdi. Onun da harikalar yaratacağından şüphemiz olmazdı!

    Wasp

    Hope van Dyne rolünde Evangeline Lilly'yi ve Paul Rudd ile olan uyumunu görmek fazlasıyla göz doldurdu. Ancak bu rolün sahibi Jessica Chastain olabilirdi.

    Ajan Maria Hill

    Her filmde aktif olarak görme imkanı bulamasak da Maria Hill rolü için Cobie Smulders'ın biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu rol için ilk düşünülen isimler arasında Lindsay Lohan bulunuyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top