Hesabım
    "Pulp Fiction" Hakkında Bilinmeyenler

    Quentin Tarantino imzalı Pulp Fiction'ın az bilinen gerçeklerini listeledik.

    Üstünden yıllar geçse de Pulp Fiction sinema tarihinin klasikleşmiş ve asla eskimeyecek yapımlarından biri olarak kaldı. Günümüzde hala film hakkında tartışmalar yapılabiliyor. Yönetmen Quentin Tarantino'nun yeni gelen her filmi, Pulp Fiction ile karşılaştırılabiliyor. Bizler de yıllardır kulaktan kulağa dolanan ve az bilinen Pulp Fiction bilgilerini bir araya getirdik. Böylece geçen 16 yılın ardından hala Pulp Fiction'ın merak konusu olabileceğini keşfettik! İşte John Travolta, Uma ThurmanSamuel L. Jackson ve daha birçok yıldız ismin bir arada bulunduğu Pulp Fiction'ın bilinmeyenleri...

    Pulp Fiction

    Pulp Fiction'da Quentin Tarantino'nun oynadığı sahneleri yönetmen Robert Rodriguez çekti.

    Pulp Fiction

    John Travolta, Vincent Vega karakterini canlandırabilmek için eroin bağımlılarından tavsiyeler aldı.

    Pulp Fiction

    Tarantino, Vincent Vega karakterini aslında Michael Madsen için yazmıştı. Ancak Madsen rolü kabul etmedi. Çünkü Wyatt Earp'te rol almak üzere anlaşmıştı.

    Pulp Fiction

    Daniel Day Lewis de Vincent Vega rolünü canlandırmak istiyordu. Ancak Lewis uygun görülmedi.

    Pulp Fiction

    Filmde tam 265 kez küfür kullanıldı.

    Pulp Fiction

    Meşhur dans sahnesi Travolta'nın söylediğine göre doğaçlamaydı. Oyuncu, Twist dansı yapmayı teklif etti. Bunun üzerine çok az tekrar çekimle birlikte sahne tamamlandı.

    Pulp Fiction

    Samuel L. Jackson, oyuncu seçmelerinin son aşamasında öfke patlaması performansı sergilemeseydi, rolü kapamayabilirdi. Öfkesinin nedeni Laurence Fishburne ile karıştırılmasıydı.

    Pulp Fiction

    Kırmızı Chevrolet Malibu, filmin en dikkat çeken yanlarından biriydi. Araç, Quentin Tarantino'ya aitti ve filmin çekimlerinden sonra park halinde dururken çalındı. Yaklaşık 20 yıl sonra Oakland'de ortaya çıktı.

    Pulp Fiction

    Pulp Fiction'ın aslında farklı yönetmenlerin bir araya gelerek çektiği bir antoloji serisi olması planlanıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top