Hesabım
    Christopher McQuarrie, "Mission Impossible"ın Yeni Oyuncularından Görseller Paylaştı

    Mission Impossible 7 ve 8 ekibine Indira Varma, Cary Elwes ve Rob Delaney dahil oldu.

    Başarılı yönetmen Christopher McQuarrie, çekimlerini sürdürdüğü Mission Impossible 7 ve Mission Impossible 8'den yeni görseller paylaştı. Görseller, filmlere katılan yeni yıldız oyuncuların müjdesini veriyor. Rogue Nation ve Fallout filmleriyle beğeni kazanan McQuarrie'nin paylaşımlarına göre Indira Varma, Rob Delaney, Cary Elwes, Mark Gatiss ve Charles Parnell, serinin yeni yıldızları arasında yer alacak.

    Tom Cruise'un 1990'lı yıllardan bugüne IMF ajanı Ethan Hunt olarak başrolünde yer aldığı Mission Impossible serisi kaldığı yerden devam ediyor. Dünyayı yüzlerce kez kurtaran ve Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames ve Rebecca Ferguson bir kez daha görev başına dönüyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Fallout filmiyle ilk kez Mission Impossible dünyasında karşımıza çıkan Vanessa Kirby ve Angela Bassett yer almaya devam edecek. Pom Klementieff, Hayley Atwell, Indira Varma, Charles Parnell, Mark Gatiss, Cary Elwes ve Rob Delaney, Mission Impossible 7 ve 8'in yıldızları arasında bulunacak. Esai Morales ise 7. filmin kötü adamı olacak.

    Mission Impossible 7'nin vizyon tarihi olarak takvimlerde 20 Kasım 2021'e işaretlendi. Mission Impossible 8'in ise 5 Kasım 2022'de gösterime girmesi planlanıyor. Paramount Pictures'ın verdiği yeni karara göre Mission Impossible'ın da dahil olduğu tüm Paramount filmleri vizyona girmesinden 45 gün sonra Paramount+ dijital streaming platformuna eklenecek.

    Mission Impossible 7

    Cary Elwes, Mission Impossible kadrosunda!

    Mission Impossible 7

    Mark Gatiss, Mission Impossible kadrosundaki yerini aldı.

    Mission Impossible 7

    Indira Varma, Mission Impossible devam filmlerine katılıyor.

    Mission Impossible 7

    Charles Parnell, Mission Impossible kadrosunda!

    Mission Impossible 7

    Rob Delaney, Mission Impossible yıldızlarından biri olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top