Hesabım
    "Monster" ve "The Watcher" Devam Edecek mi?

    Netflix'ten Monster: The Jeffrey Dahmer Story ve The Watcher'a yeni sezon onayları geldi!

    Netflix

    Ryan Murphy'nin Netflix'te şansı bu sezon yaver gidiyor. Bu sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olan DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi ve The Watcher, bugün duyurulduğu üzere Netflix'ten yeni sezon onayı aldı.

    Her iki dizi de Murphy'nin sık sık birlikte çalıştığı Ian Brennan ile yarattığı, bu sonbaharda prömiyeri yapılan ve bir sezonluk mini dizi olarak lanse edilen gerçek suç dizileri. İlk sezonunda “Dahmer -Monster: The Jeffrey Dahmer Story ”nin tam adını taşıyan “ Monster ”, tarihteki diğer “canavarca” figürlere odaklanan bir antoloji dizisi olarak, en az iki sezon daha yayında olacak. Murphy ve Brennan'ın Eric Newman ile birlikte yarattığı “The Watcher” da 2. sezon için onay aldı ve muhtemelen ilk sezondaki karakterler ve kadrosunu koruyacak.

    Netflix küresel TV başkanı Bela Bajaria yaptığı açıklamada, “İzleyiciler gözlerini 'Canavar' ve 'Gözcü'den alamıyor. Monster'da Ryan Murphy ve Ian Brennan'dan ve 'The Watcher'da Eric Newman'dan oluşan yaratıcı ekip, dünyanın her yerindeki izleyicileri büyüleyen usta hikaye anlatıcıları. Bu iki dizinin arka arkaya gücü, Ryan'ın kültürel duyumlar yaratan farklı orijinal sesinden kaynaklanıyor. Biz de 'Canavar' ve 'Gözcü' evrenlerinde hikayeler anlatmaya devam etmekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top