Hesabım
    Marvel 2023 Dizilerini Erteledi mi?

    Kevin Feige'nin "daha az dizi, daha uzun zaman aralığı" açıklaması ne anlama geliyor?

    .

    Marvel Sinematik Evreninin dördüncü fazıyla ilgili en büyük şikayetlerden biri, takip edilmesi gereken çok fazla içerik olmasıydı. "Black Widow", "Shang-chi and the Legend of Ten Rings", "Spider-Man: No Way Home", "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", "Black Panther: Wakanda Forever" gibi filmlerin yanı sıra "Loki", "WandaVision", "She Hulk" gibi Dinsey+ dizileriyle Marvel Studios, hayranları adeta içeriğe boğdu.

    İçerik sayısının artması ve kalitenin düşmesine yönelik dçrdüncü faz eleştirileri hala devam ederken, Marvel Studios şefi Kevin Feige, EW ile yaptığı bir röportajda stüdyonun artık daha yavaş bir hızda daha az dizi yayınlayacağını açıkladı.

    Kevin Feige'den MCU Güncellemesi: Spider-Man 4, Thunderbolts, Daredevil: Born Again, Blade...

    Feige bu yavaşlatma politikası ile ilgili kesin bir tarih vermedi ancak THR'nin bildirdiğine göre, Disney kendi elindeki büyük markaların içeriklerinden daha iyi kazanç elde etmek için bazı yapımları frenlemeye karar verdi ve Marvel'ın yayın akışı da buna bağlı olarak şimdiden değişti.

    Geçtiğimiz yıl Temmuz ayınca, San Diego ComicCon'da gelecek projelerini duyuran Marvel Studios, 2023 yılı için beş dizi açıklamıştı: "Secret Invasion", "Ironheart", "Agatha: Coven of Chaos", "Echo" ve "Loki"nin 2. sezonu. THR'deki rapora göre Marvel şimdi bu plandan vazgeçti ve bu yıl yalnızca "Loki" ile "Secret Invasion"a odaklanacak. Diğer dizilerin ertelenmesi, 2024 yılında izleyiciyle buluşması planlanan "Daredevil: Born Again" gibi diğer dizilerin de zaman çizelgesinde ötelenmesine neden olabilir. Bu konuda şimdilik Marvel Studios'tan resmi bir açıklama gelmedi.

    Marvel Hayranları Yorgun!
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top