Hesabım
    Vincent D'Onofrio "Daredevil: Born Again"in Potansiyel 2. Sezonu Hakkında Konuştu

    Wilson Fisk rolüne geri dönen aktör, merakla beklenen diziyle ilgili açıklamalar yaptı.

    Beyazperde

    Netflix'teki üç sezonluk Marvel dizisi "Daredevil"in ardından, dizi Disney+'ta "Daredevil: Born Again" adıyla yaniden başlatılıyor. Charlie Cox çok sevilen Daredevil/Matt Murdock rolüne geri dönerken, dizinin çok beğenilen kötü adamı Wilson Fisk rolü için de Vincent D'Onofrio bir kez daha kamera karşısına geçti.

    Şu anda çekimleri devam eden "Daredevil: Born Again" 18 bölümlük uzun sezonuyla hali hazırda var olan Marvel dizilerinden ayrılıyor. Ancak görünüşe göre Hell's Kitchen'daki şiddet ve hesaplaşma bu 18 bölümden de fazla sürecek.

    Jon Bernthal, Punisher Olarak "Daredevil: Born Again"e Dönüyor!

    Vincent D'Onofrio, Newsweek ile yaptığı yeni bir röportajda, Disney'in şimdiden ikinci sezon için çalıştığını açıkladı. Proje resmi olarak ikinci sezon onayını almadı ancak D'Onofrio, dizinin gelecek sezonu için şimdiden ipuçları verdi:

    "Onlara (hayranlara) istediklerini vermek ama aynı zamanda bir şekilde orijinal olmaya çalışmak ve bu şovda yaptığımız şey bu. Buna bakmanın kesinlikle orijinal bir yolu ve gerçekten derin, gerçekten duygusal. Ve ikinci sezona gelindiğinde devasa, devasa getiriler var -ilk sezonda da ama bu konuda fazla bir şey söyleyemem- ama hayranlar gerçekten istediklerini alacaklar. Bunu yapıyor olmak gerçekten çok güzel."

    Aktörün açıklamaları, dizinin 18 bölümünün aslında aynı anda çekilen iki sezon mu olduğu, yani "Daredevil: Born Again"in dokuzar bölümlük iki sezon halinde mi yayınlanacağı sorusunu da beraberinde getirdi ancak Disney+ veya Marvel şu anda bu olasılığı doğrulamadı.

    Charlie Cox: "Daredevil: Born Again" Eskisi Kadar Kanlı Olmayacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top