Hesabım
    Colin Farrell'lı "The Penguin" Dizisinden İlk Fragman!

    Çekimleri devam eden diziden ilk fragman yayınlandı.

    Warner Bros. Pictures, HBO Max ve Discovery+'ın birleşmesinden doğan yeni dijital platformları Max'in "The Penguin" dizisinden ilk fragmanı yayınladı. Colin Farrell başrollü sekiz bölümlük dizi, geçtiğimiz yıl vizyona giren Matt Reeves imzalı "The Batman"de anlatılan hikayeyi devam ettiriyor.

    Dizi, orijinal filmin Carmine Falcone'nin (John Turturro) ölümüyle sona ermesinden hemen sonraki günlerde ve haftalarda geçtiği için Gotham City'nin bazı bölümleri hala sular altında. Bu ortamda Penguin, Carmine Falcone'nin kızı Sofia Falcone (Cristin Milioti) ve tutuklanan mafya babası Salvatore Maroni (Clancy Brown) ile kontrol için savaşıyor. Yani Gotham'ın yeraltı dünyasının kontrolü için süren mücadele son şiddetiyle devam ediyor.

    Colin Farrell "The Penguin" Dizisini Anlattı

    Şu anda hala çekimleri devam etmekte olan dizinin ilk iki bölümünün yönetmen koltuğunda "Mare of Easttown"a imza atan Craig Zobel oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo ve Deirdre O’Connell yer alıyor. Robert Pattinson'ın herhangi bir şekilde projeye dahil olup olmadığıysa henüz bilinmiyor.

    "The Penguin" çekimlerinin tüm yaz boyunca süreceği ve sonbahar başında tamamlanacağı tahmin ediliyor. Kasım ayında ise "The Batman: Part II" çekilmleri başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top