Hesabım
    "Friends" Yıldızları Matthew Perry'i Anmaya Devam Ediyor

    Jennifer Aniston, Lisa Kudrow ve David Schwimmer hayatını kaybeden Perry için sosyal medya paylaşımlarında bulundu.

    .

    Matt LeBlanc ve Courteney Cox'un ardından, "Friends" ana kadrosunun diğer isimleri de 28 Ekim'de hayatını kaybeden Matthew Perry'i sosyal medya hesaplarından andı.

    Jennifer Aniston, Perry ile bir fotoğraflarını ve son mesajlaşmalarından birinin ekran görüntüsünü paylaşarak şu ifadelerde bulundu:

    "Ah, bu çok derin kesti... Matty'mize veda etmek zorunda kalmak, daha önce hiç yaşamadığım çılgın bir duygu dalgasıydı. Hepimiz hayatımızın bir noktasında kayıp yaşıyoruz. Hayat kaybı ya da aşk kaybı. Bu kederin içinde gerçekten OTURABİLMEK, birini bu kadar derinden sevdiğiniz için mutluluk ve minnet duyduğunuz anları hissetmenizi sağlar. Ve biz onu derinden sevdik. DNA'mızın bir parçasıydı. Biz her zaman 6 kişiydik. Bu seçilmiş bir aileydi, kim olduğumuzu ve yolumuzun ne olacağını sonsuza dek değiştirmişti. Matty, insanları güldürmeyi sevdiğini biliyordu. Kendi de dediği gibi, 'gülüş'ü duymazsa öleceğini sanardı. Hayatı tam anlamıyla buna bağlıydı. Ve o bunu yapmayı başardı. Hepimizi güldürdü. Ve çok güldük. Son birkaç haftada, birbirimize gönderdiğimiz mesajları inceliyordum. Gülüyorum ve ağlıyorum sonra tekrar gülüyorum. Onları sonsuza kadar saklayacağım. Bir gün birden bana gönderdiği bir mesaj buldum. Her şeyi anlatıyor. (İkinci slayta bakın... )

    Matty, seni çok seviyorum ve artık tamamen huzur içinde olduğunu ve acı çekmediğini biliyorum. Seninle her gün konuşuyorum... bazen neredeyse "Daha deli olabilir miydin?" dediğini duyabiliyorum.

    Dinlen küçük kardeşim. Her zaman günümü güzelleştirdin..."

    Aniston'ın paylaştığı mesajlarda, Perry'nin kendisine birlikte oldukları fotoğrafı gönderdiği ve "Seni güldürmek günümüz güzelleştirdi" dediği görülüyor. Aniston ise bu mesajı "binlercesinin ilki" diyerek yanıtlamış.

    David Schwimmer da Perry'i anarken onun mizah yeteneğine ve etrafındaki insanları güldürmeyi ne kadar sevdiğine değiniyor ve şunları söylüyor:

    "Kahkaha ve yaratıcılık dolu on inanılmaz yıl için teşekkür ederim. Kusursuz komik zamanlamanı ve şakayı iletmeni asla unutmayacağım. Düz bir diyalog çizgisi alıp iradene göre bükebilirdin, bu da tamamen orijinal ve beklenmedik bir şekilde komik bir şey ortaya çıkarır ve hayrete düşürürdü. Ve senin kalbin vardı. Ki sen de cömert davrandın ve onu bizimle paylaştın, böylece altı yabancıdan bir aile kurabilecektik.

    Bu fotoğraf seninle en sevdiğim anlardan birinden. Şimdi hem gülümsetiyor hem de yas tutmamı sağlıyor. Seni orada bir yerde aynı beyaz takım elbisenin içinde, ellerini cebinde, etrafa baktığını hayal ediyorum - 'Daha fazla bulut olabilir mi?'"

    Perry'i anmak ve güzel anılarını paylaşmak için Instagram'ı kullanan son isim Lisa Kudrow oldu. Kudrow ikisinin bir davette çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı:

    "Pilot bölümünü çektik, Friends Like Us, hemen alındı, NBC Upfronts'taydık. Ve sonra... Poker oynamamızı önerdin VE birbirimize bağlanırken onu çok eğlenceli hale getirdin. Bunun için teşekkür ederim. Söylediğin şeylerle beni çok güldürdüğün için teşekkür ederim, HER GÜN gülmekten kaslarım ağrıdı, gözyaşlarım yüzüme aktı.

    Uzlaşma ve bir sürü "konuşma" gerektiren altı yönlü ilişkide açık kalbin için teşekkür ederim. İyi değilken işe geldiğin ve sonrasında tamamen muhteşem olduğun için teşekkür ederim. Bir insanın sahip olduğu en iyi 10 yıl için teşekkür ederim. Bana güvendiğin için teşekkür ederim. ZARAFET ve SEVGİ hakkında seni tanımakla öğrendiğim her şey için teşekkürler. Seninle geçirdiğim zaman için teşekkür ederim, Matthew."

    Matt LeBlanc ve Courteney Cox'tan Matthew Perry'e Duygusal Veda

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top