Hesabım
    Tiger King'in İkinci Sezon Prömiyer Tarihi Açıklandı

    Netflix, duyuruyu paylaştığı bir videoyla yaptı!

    Tiger King” dünyasının ve Joe Exotic'in daha fazla göz önünde olmayacağını düşündüyseniz, tekrar düşünün. "Tiger King 2", 17 Kasım'da Netflix'te prömiyer yapacak. Yayıncı, cumartesi günü uygun bir şekilde adlandırılmış küresel hayran etkinliği "Netflix Tudum" sırasında duyuruyu yaptı ve "daha fazla çılgınlık ve kargaşa" vaat ediyor.

    Netflix, çoğunlukla ilk seriden görüntülerin yer aldığı “Tiger King 2”nin tarihini açıklayan bir video yayınladı. Önceki bir teaser, Exotic ile hapishanede bir röportaja yer vermişti ve devamı, orijinal gösterinin başlamasından ve dünyayı kasıp kavurmasından bu yana Carole Baskin, Jeff Lowe ve daha fazla karakterin olduğu kadroya geniş bir bakış vaat ediyor. COVID-19 karantinalarının ilk günlerinde milyonlarca Netflix kullanıcısını büyüleyen ve rekorlar kıran orijinal belgesel dizisi, Exotic'in şu anda cinayete teşebbüsten 22 yıl hapis cezasına çarptırıldığı Fort Worth Federal Tıp Merkezi'nde hapsedilmesinden bir süre sonra başlıyor.

    “Tiger King 2”nin orijinal dizinin hayranlarını heyecanlandıracağı kesin olsa da, mutlu olmayan bir kişi, şaşırtıcı olmayan bir şekilde, devam bölümlerinin açıklanmasının ardından diziden ve yönetmenlerinden memnuniyetsizliğini dile getirmek için konuşan Baskin oldu. Baskin; "Telefonum üç ay boyunca durmadan çalmaya başladı, insanlar bana küfretti ve yeri yakmak istediklerini ve beni, ailemi ve kedileri öldürmek istediklerini söylediler. Yani 'Tiger King 2' ne yaparsa yapsın, yanlış yönlendirilen halktan aynı tepkiyi alacağım. Onlara nasıl yanıltıldıklarını açıklamak için çok zaman harcamam gerekecek, bu da izlemem gerektiği anlamına geliyor.” dedi

    Yönetmenler Eric Goode ve Rebecca Chaiklin ikinci bölüm için geri dönüyor, ayrıca baş yapımcılar Chris Smith ve Fisher Stevens da yeniden projede. Good ve Chaiklin de yönetici yapımcı olarak yeniden görev yapacak. Tiger King 2, tüm dünyayla aynı anda, 17 Kasım tarihinde Netflix Türkiye ekranlarında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top