Hesabım
    Dean Winters, ‘Joe Exotic’ Dizisinde Jeff Lowe'u Canlandıracak

    Joe Exotic dizisinde kadro şekilleniyor

    Dean Winters, Peacock'taki "Joe Exotic" dizisine Jeff Lowe rolüyle katıldı. Netflix'in hit belgesel dizisi “Tiger King”in hayranları, Lowe'un Exotic'in iş ortağı olduğunu ve Carole Baskin'e karşı verdiği mücadelede, ona sırt çevirmeden önce bir müttefik olduğunu hatırlayacak. Winters, son günlerde üst üste açıklanan “Joe Exotic” kadrosunun en son üyesi.

    Daha önce adı duyurulan başrol oyuncuları arasında; Baskin'i oynayacak Kate McKinnon ve Exotic'i oynayacak John Cameron Mitchell yer alıyor. Ayrıca, yakın zamanda Brian Van Holt'un John Reinke'yi, Sam Keeley'nin John Finlay'i, Natt Wolff'un Travis Maldonado'yu ve Dennis Quaid'in Rick Kirkham'ı oynayacağı açıklandı.

    Winters, şu anda yayıncının eleştirmenlerce beğenilen komedisi “Girls5Eva”da göründüğü için Peacock izleyicilerine yabancı değil. Bu dizi, onu daha önce NBC'nin hit komedisi “30 Rock”ta birlikte çalıştığı Tina Fey ile yeniden bir araya getiriyor. Winters, en çok Ryan O'Reily'yi oynadığı HBO hapishane draması “Oz”daki zamanı ile tanınıyor. Diğer televizyon çalışmaları arasında “Brooklyn Nine-Nine”, “Rescue Me”, “American Gods”, “Law & Order: SVU” yer alırken, “John Wick” ve “Rough Night” gibi filmlerde rol aldı. 

    Aynı adı taşıyan Wondery Podcast'inden uyarlanan “Joe Exotic”, egzotik hayvan sevgilisi Joe “Exotic” Schreibvogel'in (Mitchell) büyük kedilerini üremek için kullandığını öğrenen büyük bir hayvansever Carole Baskin'e (McKinnon) odaklanıyor. Hızla artan bir rekabeti kışkırtarak girişimini durdurmaya karar verir ama Carole'un sırlarla dolu bir geçmişi var ve pençeler ortaya çıktığında Joe, onun ikiyüzlülüğü olarak gördüğü sırları ortaya çıkarmak için her şeyi yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top