Hesabım
    Stranger Things'in Dördüncü Sezonundan Yeni Video

    Kaliforniya'ya hoş geldiniz!

    Eleven, Stranger Things'in dördüncü sezonunun son teaser'ında Kaliforniya'daki güneşli günlerinin tadını çıkarıyor. Cumartesi günü, Stranger Things Day etkinliği sırasında Netflix, doğaüstü dizinin 2022'de yayınlanacak olan gelecek sezonuna yeni bir bakış attı. Videoda, Eleven'ın (Millie Bobby Brown) Mike'a (Finn Wolfhard) derin düşüncelere daldığı bir mektup kaleme aldığı görülüyor.

    Eleven, grupları ve zorbalarına rağmen okulun tadını çıkarmaya devam ediyor, ancak, izin için hazır olduğunu söylüyor. Eleven, Hawkins'ten arkadaşına, “Çoğunlukla seni göreceğim için bahar tatiline hazırım. Şimdiye kadarki en iyi bahar tatilini yaşayacağız." diyor. Verdiği sözden hemen sonra teaser'ı dramatik sahneler dolduruyor.

    Eleven'ın Pink-O-Mania paten pistindeki zamanının görüntüleri, şiddetli baskınlar, destansı bir patlama ve daha fazlası ile birleştirildi. Teaser, eylül ayının başlarında alay konusu olan Creel House'a ek olarak Stranger Things'in yeni sezonunun son mekanını ortaya koyuyor. Dördüncü sezon için uzun bir bekleyiş yaşandı. Üçüncü sezon Temmuz 2019'da yayınlandı, ancak, prodüksiyonu durduran pandeminin bir sonucu olarak yeni sezon 2022'de yayınlanacak ve ekip, ancak Eylül 2020'de sete geri dönebilmişti.

    Netflix, Stranger Things'in dördüncü sezonu için henüz net bir yayın tarihi belirlemedi. Matt ve Ross Duffer tarafından yaratılan Stranger Things, Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment tarafından yaratıldı. İkiz kardeşler, ortak yapımcılığın yanında, yazar, yönetmen, baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top