Hesabım
    Stranger Things'in Dördüncü Sezonundan Özel Video

    Video, bizi yeni mekan Creel Evi'yle tanıştırıyor.

    Stranger Things”in dördüncü sezonundan “Creel Evi” videosu yayınlandı ve yeni mekana bir bakış atma imkanı bulduk. Mekan, diziye yeni katılan 1980'lerin korku ikonu Robert Englund tarafından oynanan yeni karakter Victor Creel'in evi. Creel Ailesi 1950'lerde vahşice öldürüldüğünden beri bir psikiyatri hastanesinde hapsedildi ve Creel bunu intikamcı bir iblise attı. Tabii ki, o zaman kimse ona inanmadı.

    Englund, yayınlanan videoda görünmüyor, bunun yerine, 1950'lerde muhteşem yeni evlerine taşınan Creel Ailesi'nin bir flashback'ini görüyoruz. Sonra, ışıklar gizemli bir şekilde titremeye başlar. Kızı ön bahçede bağırsakları deşik bir tavşan bulur ve aniden, Creel ön kapıya uğursuz bir şekilde bakarken çocukları yere yığılmış halde yatarken bulunur.

    Dustin (Gaten Matarazzo), Steve (Joe Keery), Lucas (Caleb McLaughlin) ve Max (Sadie Sink) terkedilmiş Creel evine girerken aniden günümüze dönüyoruz. Steve, "Belki burada ne tür ipuçları aradığımızı açıklayabilirsin." der. Dustin, mükemmel bir İngiliz aksanıyla Sherlock Holmes'u taklit ederek, "Dünya bariz şeylerle dolu. Hiç kimsenin tesadüfen gözlemleyemediği."  der. Ardından kamera, dev bir büyükbaba saatinin hala ileriye doğru işlediği tavan arasına gider.

    Dizinin önde gelen isimleri, Millie Bobby Brown, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia DyerCharlie Heaton ve Joe Keery diziye geri dönüyor ve Priah Ferguson, düzenli bir role terfi etti. Yeni oyuncular arasında Englund, Jamie Campbell Bower (“Camelot”), Eduardo Franco (“American Vandal”), Joseph Quinn (“Dickensian”), Amybeth McNulty (“Anne with an E”), Myles Truitt (“Queen Sugar”), Regina Ting Chen (“Queen of the South”) ve Grace Van Dien (“The Village”) yer alıyor

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top