Hesabım
    ‘One Piece’in Netflix Uyarlamasında Başrol Oyuncuları Açıklandı

    Netflix, diziye beş yeni oyuncu eklediğini açıkladı

    Netflix'in "One Piece" uyarlaması için ana rollerden beş tanesi belirlendi. Iñaki Godoy (“Go, Youth!”, “Who Killed Sara?”), Mackenyu (“Rurouni Kenshin: Final Chapter,” “Pacific Rim: Uprising”), Emily Rudd (“Fear Street”, “Hunters”), Jacob Romero Gibson (“Greenleaf”, “All Rise”) ve Taz Skylar (“Boiling Point”, “Villain”) dizinin başrollerini paylaşacak.

    Godoy; Monkey D. Luffy'yi oynayacak, Mackenyu; Roronoa Zoro rolünü üstlenecek. Rudd, Nami'yi, Romero Gibson ise Usopp'a hayat verecek. Skylar ise Sanji'yi oynayacak. Tüm karakterler, serinin kahramanları olan Hasır Şapka Korsanları'nın üyeleri olacak. Aynı adı taşıyan ikonik Japon mangasına dayanan “One Piece”, korsanların kralı olmak ve ünlü “One Piece” hazinesini bulmak için bir yolculuğa çıkan genç bir adam olan Luffy'ye odaklanıyor. Dizi, ocak ayında Netflix'te 10 bölüm için sipariş edildi. Mangaya ek olarak, bugüne kadar 14 animasyon filmi ile birlikte “One Piece” anime serisinin 20 sezonu yayınlandı.

    Steven Maeda, “One Piece” canlı aksiyon dizisinde ortak yazar, showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Matt Owens da ortak yazarlık ve yönetici yapımcılık yapıyor. Tomorrow Studios'tan Marty Adelstein ve Becky Clements, Oda ile birlikte yürütücü yapımcılık görevinde yer alacak. Dizi, Netflix ve Tomorrow Studios arasında bir ortak yapımdır ve Netflix fiziksel prodüksiyonu üstleniyor.

    Maeda ve Owens, “Bu muhteşem ve yetenekli kadroyla yola çıkacağımız için çok heyecanlıyız. İkonik hasır şapkaların görünüşünü, duygularını ve hareketlerini ortaya çıkaracak doğru insanları bulmak uzun ve zorlu (ve eğlenceli!) bir süreçti. One Piece'in kendisini aramaya çok benziyor. Ancak, sonunda mükemmel uyumu bulduk! Bu karakterleri hayata geçirmek için şimdiden çok sıkı çalışmaya başladılar. Onları mangadaki meslektaşları kadar tanıyacak ve seveceksiniz. Hepimiz size ne bulduğumuzu göstermek için sabırsızlanıyoruz! Maceraya doğru!” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top