Hesabım
    Manga Serisi ‘Gantz’, Sinemaya Uyarlanıyor

    Sony, uyarlama filmin yönetmenini buldu

    Yakın zamanda Bullet Train filminin prodüksiyonunu tamamladıktan sonra Sony Pictures, bir başka popüler Japon manga uyarlamasına hazırlanıyor. Deadline'ın haberine göre, Julius Avery, stüdyo için Gantz'ı yönetmeye  hazırlanıyor. Hiroya Oku tarafından yazılan ve çizilen manga serisine dayanan senaryo, Temple Hill yapımcılığında Marc Guggenheim tarafından uyarlanacak.

    Projenin henüz üretim başlangıç ​​tarihi belirlenmeden, erken geliştirme aşamasında olduğu bildirildi. Konuya göre, yeni ölmüş ve diriltilip ellerine yüksek teknolojili silah verilmiş kişiler, Tokyo ve Osaka'da canavar ordularına karşı savaşmak için iş birliği yapmak zorundalar. Bir “oyunun” parçası haline gelen, her türlü silaha sahip Kei Kurono ve Masaru Kato'nun hikayesi filmin odak noktası olacak. 

    Manga serinin bir anime dizisi ve Japon uyarlamaları var. Hollywood'un, bu türün önümüzdeki yıllarda büyük bir pazara sahip olduğunu düşündüğü biliyoruz. Daha birçok önemli seri için hazırlıklar başladı. Sony ayrıca, kısa süre önce, Maria Beetleby'nin çok satan yazarı Kotaro Isaka'ya dayanan Bullet Train'in yapımını tamamladı. David Leitch'in yönettiği filmde Brad Pitt, Michael Shannon, Joey King, Aaron-Taylor JohnsonBrian Tyree Henry ve Sandra Bullock'tan oluşan all-star bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

    Avery'e gelince, II. Dünya Savaşı zombi filmi Overlord'la adından söz ettiren aranan yönetmen, geliştirme listesine yüksek profilli yapımlar eklemeye devam ediyor. Yakın zamanda, Universal ve James Wan tarafından, yeni bir Van Helsing filmi yazıp yönetmesi için görevlendirildi. Daha öncesinde ise, gelecek yaz vizyona girmesi beklenen aksiyon gerilim filmi Samaritan yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top