Hesabım
    Jennifer Garner, Apple Dizisi ‘The Last Thing He Told Me’nin Kadrosunda

    Garner'ın yeni projesi belli oldu!

    Jennifer Garner, yaklaşmakta olan Apple drama dizisi “The Last Thing He Told Me”de manşet olmaya hazır. Garner, rolü, bir zamanlama sorunu nedeniyle projeden çekildiği bildirilen Julia Roberts'tan devraldı. Dizi, Laura Dave'in aynı adlı kitabından uyarlandı. “The Last Thing He Told Me”, kocasının neden gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğuna dair gerçeği ararken, on altı yaşındaki üvey kızıyla beklenmedik bir ilişki kuran bir kadını (Garner) takip ediyor.

    Roman, 4 Mayıs'ta Simon & Schuster tarafından yayınlandı. Dave, kocası Josh Singer ile birlikte kitabını beyazperdeye uyarlıyor. Her ikisi de Hello Sunshine'dan, Garner, Reese Witherspoon ve Lauren Neustadter ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Garner ayrıca, şu anda Apple'ın 2018'de dizi olarak sipariş edilen “My Glory Was I Had Such Friends” dizisinde de rol alıyor. Aynı isimli Amy Silverstein hatırasına dayanıyor.

    Garner, kariyerinin başlarında ABC gerilim dizisi “Alias”ta başrol oynayarak çıkış yaptı. “Juno”, “The Dallas Buyers Club” ve “Love, Simon” gibi eleştirmenlerce beğenilen yapımlarda rol aldı. Diziden ayrılan Roberts, daha sonra Sean Penn'le birlikte Starz draması “Gaslit”te izlenecek. Bu dizi, Penn tarafından oynanacak olan, Richard Nixon'ın Başsavcısı John Mitchell'in karısı olan Martha Mitchell'i canlandıracak Roberts'lı kadrosuyla Watergate Skandalını dramatik bir şekilde yeniden anlatıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top