Hesabım
    "Wandavision" ve "Hawkeye" Dizilerine Spin-Off Geliyor

    Disney Plus, iki yeni projesini duyurdu!

    Agatha Harkness hakkında bir "WandaVision" projesi ve Echo hakkında bir "Hawkeye" projesi resmi olarak Disney Plus'ta sipariş edildi. Duyurular yakın zamanda düzenlenen Disney Plus Günü kapsamında yapıldı.  Agatha dizisinin resmi adı “Agatha: Harkness House” olurken, serinin resmi açıklaması, Kathryn Hahn'ın “WandaVision”daki karakterini yeniden canlandırdığını söylüyor. Jac Schaeffer ise, “WandaVision”da sahip olduğu unvanın aynısı olan baş yazar olarak geri dönüyor. 

    “WandaVision”da Hahn, aslında güçlü bir cadı olan Agatha olduğu ortaya çıkmadan önce Agnes, Wanda ve Vision'ın meraklı komşusu rolünü oynamaya başladı. Marvel çizgi romanlarında ve dizide, Agatha'nın Salem Witch Trials'tan sağ çıktığı ve Wanda, diğer adıyla Scarlet Witch için bir eşleşmeden daha fazlası olduğu gösterildi. İzleyiciler, onu en son “WandaVision”ın finalinde gördüğünde Wanda, Agnes kişiliğine dönmesini sağlamak için güçlerini kullanarak Agatha'yı Westview'e hapsetti.

    Echo serisi, yeterince uygun bir şekilde “Echo” olarak adlandırıldı. Alaqua Cox, 24 Kasım'da Disney Plus'a gelecek olan "Hawkeye" dizisinde tanıtılacak olan Marvel karakterini canlandırıyor. Gerçek adı Maya Lopez olan Echo, başka bir kişinin hareketlerini veya dövüş stilini mükemmel bir şekilde kopyalama yeteneğine sahiptir ve bu onu savaşta zorlu bir rakip haline getirir.

    Marvel çizgi romanlarında Echo'nun yolu Daredevil, Moon Knight ve Avengers gibi karakterlerle kesişir. Ayrıca, çizgi romanlarda Hawkeye, yani Clint Barton'a geçmeden önce Ronin unvanını elinde tutan ilk kişiydi. “Avengers: Endgame”in başlangıcında Barton (Jeremy Renner) kısaca Ronin adını kullandı ve ailesini kaybettikten sonra Avengers'ta haydut oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top