Hesabım
    Pamela Anderson ve Tommy Lee'yi Anlatan ‘Pam & Tommy’den Fragman

    Biyografi dizisinden ilk video yayında!

    Hulu, “Baywatch” aktrisi Pamela Anderson ve Mötley Crüe davulcusu Tommy Lee'nin yer aldığı sızdırılmış bir seks kasetini çevreleyen gerçek skandala ilişkin mini dizisi “Pam & Tommy” için ilk resmi teaserı yayınladı. Teaser, Lily James'in canlandırdığı Anderson ve Sebastian Stan'in hayat verdiği Lee'nin tutkulu evliliklerinin anlık görüntülerini gösteren bir dizi bakış sunuyor.

    Görüntülerde ayrıca, Seth Rogen, seks kasetini çalan ve dağıtan adam Rand Gauthier olarak tanıtılıyor. Dizinin geniş kadrosunda Taylor Schilling, Nick Offerman, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spenser Granese ve Mozhan Marnò da yer alıyor. "Benim için önemli değil mi? Ben de senin gibi o kasetteyim." diyor Tommy Lee karavanda ve kaseti geri almanın aciliyetini tartışıyorlar.

    Dizinin daha karanlık mizah anlayışının yanı sıra, fragman aynı zamanda 1990'ların dönem detaylarını da içeriyor. Hulu, Aralık 2020'de “Pam & Tommy” için tam sezonluk bir dizi siparişi verdi. James ve Stan'in rollerinde ilk bakış fotoğraflarından oluşan bir koleksiyon, geçen mayıs ayında viral oldu. “Pam & Tommy”nin yapımcılığını Point Gray adına Rogen, Evan Goldberg, James Weaver ve Alex McAtee ile Annapurna adına Megan Ellison, Sue Naegle ve Ali Krug üstleniyor.

    Oscar podyumuna çıkan “I, Tonya”nın yönetmeni Craig Gillespie, mini dizinin yönetmenliğini yaptı. Ayrıca, ortak yazarlar ve showrunner'lar Robert Siegel ve D.V. DeVincentis'le birlikte çalışacak. Chip Vucelich, Dylan Sellers, Sarah Gubbins ve Dave Franco da yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Dizi, 2 Şubat 2022'de Hulu'da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top