Hesabım
    Pamela Anderson ve Tommy Lee'yi Anlatan "Pam And Tommy"ye İlk Bakış

    Hulu dizisinden ilk görseller paylaşıldı..

    Lily James ve Sebastian Stan, Hulu’nun yakında yayınlanacak olan Pam & Tommy serisinin ilk fotoğraflarında Pamela Anderson ve Tommy Lee olarak karşımıza çıktı. Görüntüleri yakın zamanda yayınlayan Hulu, tarihteki ilk viral videonun arkasındaki gerçek hikayeyi komik bir şekilde ele almak için yazarlar Rob Siegel ve DV DeVincentis'le birlikte çalışıyor.

    Diziye konu olan viral video ise eski çiftin ünlü seks kaseti. Aralık ayında açıklanan sekiz bölümlük dizi, Baywatch yıldızı Anderson'la 1995'te tanıştıktan bir haftadan kısa bir süre sonra evlenen Mötley Crüe davulcusu Lee arasındaki ilişkiyi izliyor. Anderson ve Lee, dağıtımcı Internet Entertainment Group'a dava açtılar ve sonunda kasetin tekrar halka açıldığı bir anlaşmaya vardılar.

    Anderson ve Lee dizide herhangi bir şekilde yer almıyor. Kaseti çalan Rand olarak rol alan Seth Rogen, dizinin yapımcılığını Point Grayve Evan Goldberg ortaklığıyla birlikte yürütüyor. Annapurna Televizyon stüdyo olarak hizmet veriyor. Ödüllü sinemacı Craig Gillespie (I, Tonya, Cruella) ise dizinin yönetmen koltuğunda oturacak.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca; Porno menajeri Uncle Miltie rolünde Nick Offerman; Rand'ın karısı olarak Taylor Schilling; Mafya adamı olarak Andrew Dice Clay; Pam’in en iyi arkadaşı olarak Pepi Sonuga; Miltie’nin meslektaşı Steve Fasanella rolünde Spencer Granese ve güçlü bir yayıncı olan Gail rolünde Mozhan Marnò yer alıyor. Pam & Tommy için henüz bir prömiyer tarihi belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top