Hesabım
    Ridley Scott, Blade Runner ve Alien Dizileri Hakkında Konuştu

    Scott, diziler hakkında bir güncelleme paylaştı

    Ridley Scott, en uzun soluklu filmlerinden ikisi olan “Blade Runner” ve “Alien”ın TV dizileri için pilot senaryolar yazılarak hızlıca ilerlendiğini doğruladı. Pazartesi günü BBC ile konuşan "House of Gucci"nin yönetmeni, "Blade Runner" uyarlamasının 10 bölümlük bir dizi olarak planlanmasını önerdiğini belirtti. Scott, "Blade Runner'ın pilot bölümünü zaten yazdık. O yüzden şimdiden 'Blade Runner'ın ilk 10 saatini bir TV programı olarak sunuyoruz." dedi.

    Scott, "Alien"ın benzer bir muamele gördüğünü söyledi. Gösterinin 8-10 saatinde neler olup bittiğine dair bir pilot bölüm yazılıyor. “Alien” dizisinin haberi ilk olarak Aralık 2020'de duyuruldu. Gösteri, Noah Hawley'in showrunner olarak eklendiği FX'te kurulacak. FX patronu John Landgraf, geçen yıl projeyi "Dünya'da geçen ilk 'Alien' hikayesi" olarak tanımladı ve hem ilk 'Alien' filminin zamansız dehşetini, hem de ikincinin kesintisiz aksiyonunu içereceğini belirtti. İkonik filme dayanan “Blade Runner: Black Lotus” adlı bir anime serisi, bu ayın başlarında Adult Swim'de prömiyerini yaptı.

    Gazeteci Mishal Husain tarafından, Patrizia Reggiani ve Maurizio Gucci'nin öldürülmesiyle sonuçlanan talihsiz romantizminin hikayesini anlatan Scott'ın son filmi “The House of Gucci” hakkında Gucci ailesinden gelen tepkiler sorulduğunda Scott, “Gucci değil. Bununla meşgul olmayalım. Cinayetle ilgiliydi. Kardeşlerden biri vergi kaçırmaktan hapse girdi. Bana kâr etmekten bahsedemezler. Bunu yaptığınızda, kamu malı olma eğilimindesiniz.” dedi. Guccio Gucci'nin torununun torunu Patrizia Gucci, nisan ayında Associated Press'e projenin "Kar elde etmek, Hollywood sisteminin gelirini artırmak için bir ailenin kimliğini çalmak." olduğunu söyledi.

    BBC'nin popüler "Today Show" radyo programının bir parçası olarak yayınlanan röportajın başka bir yerinde yönetmen, "Rust"ın görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in trajik ölümü hakkında konuştu. Scott, “Lanet olası sette gerçek bir silahın veya gerçek mühimmatın ne yaptığını bilmiyorum. Bunun için birinin başı belaya girmeli. Kesinlikle çılgınca. Setin yakınında asla gerçek mühimmatınız olmaz.” dedi. Scott'ın bir sonraki filmi, Joaquin Phoenix'in Fransız İmparator rolünde, Jodie Comer'ın ise Marie Antoinette'i oynadığı Napoleon Bonaparte'ın biyografisi “Kitbag” olacak. Yönetmen, prodüksiyonun 15 Ocak'ta başlayacağını doğruladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top