Hesabım
    Olivier Assayas’ın ‘Irma Vep’ Dizisine Yeni Oyuncular!

    HBO dizisinin kadrosu şekilleniyor

    HBO'nun “Irma Vep” dizisinin yıldızı Alicia Vikander ile birlikte rol alacak, öne çıkan sekiz yeni oyuncu kadroya eklendi. Vincent Macaigne, Jeanne Balibar, Lars Eidinger, Vincent Lacoste, Hippolyte Girardot, Alex DescasNora Hamzawi ve Antoine Reinartz diziye dahil olan isimler oldular. “Irma Vep”te Vikander, Fransız yönetmen René Vidal'ın yeniden çevrimi “Les Vampires”ta rol almak için Fransa'ya giden Amerikalı film yıldızı Mira rolünde yer alacak.

    Yapım çevresinde gerilim tırmanırken Mira, kendi kimliği ile filmde oynadığı karakter arasında ayrım yapmakta zorlanmaya başlar. Macaigne, Vidal'ı canlandırırken, yeni açıklanan diğer oyuncular, Vidal'in Louis Feuillade'nin “Les Vampires” adlı yeniden çevriminde çeşitli ekip üyelerini ve oyuncuları oynayacak. Grup, daha önce duyurulan Vikander, Adria Arjona, Carrie Brownstein, Jerrod CarmichaelFala Chen ve Devon Ross'u içeren bir kadro listesine katılıyor.

    Minidizi, yönetmen Olivier Assayas için bir tür yeniden tasavvur. 1996'da Fransız yönetmen, esasen yeni projeyle aynı önermeye sahip “Irma Vep” adlı bir film yayınladı. Maggie Cheung, orijinal filmde rol aldı ve kendisinin bir versiyonunu oynadı. Film, 1996 Cannes Film Festivali'nin Belirli Bir Bakış bölümünde gösterildi.

    “Irma Vep” dizisi, HBO ve A24'ün ortak yapımı. Assayas dizide yönetmen, yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Diğer yönetici yapımcılar arasında Vikander, Sylvie Barthet, Sam Levinson, Ashley Levinson, Kevin Turen, Stuart Manashil, Ravi Nandan ve Hallie Sekoff yer alıyor. Daniel Delume yardımcı yapımcı olarak görev yapıyor. Dizinin prodüksiyonu Paris'te tamamladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top