Hesabım
    Connie Nielsen, "The Dreamer"da Karen Blixen Olacak

    Biyografik dizinin başrolünü Connie Nielsen kaptı

    Connie Nielsen, ünlü Danimarkalı yazarın hayatıyla ilgili yeni bir televizyon dizisi olan The Dreamer: Becoming Karen Blixen'de Out of Africa yazarı Karen Blixen olarak yer alacak. Gladyatör, Şeytanın Avukatı ve Wonder Woman yıldızı, İskandinav flama Viaplay'ın altı bölümlük mini dizisinde Blixen olmak üzere anlaşmayı imzaladı ve resmi duyuru yapıldı.

    Viaplay ana şirketi Nordic Entertainment Group ve Lars von Trier'in yapım şirketi Zentropa tarafından üretilen The Dreamer, şu anda post prodüksiyon aşamasında. TrustNordisk, dizi için uluslararası satışları düzenliyor. Meryl Streep, Blixen'in Doğu Afrika'daki zamanı hakkında kaleme aldığı otobiyografik yazılarına dayanan 1984 Oscar ödüllü destansı Out of Africa'da Blixen'i canlandırmıştı. The Dreamer, 1930'larda, Blixen'in beş parasız, hasta, boşanmış ve hayalleri yıkılmış halde Danimarka'ya dönmesinden sonra geçiyor.

    Dizi, yazarın dipten başlayarak, uluslararası üne sahip bir yazar olma yolculuğunun izini sürüyor. Nielsen ve Karoline Leth'in bir fikrine dayanan dizi, Dunja Gry Jensen (Norskov) tarafından yaratıldı ve Jeanette Nordahl (Wildland) tarafından yönetiliyor. Danimarka'da ve uluslararası alanda çekilen The Dreamer, 2022'de yayında olacak.

    Nielsen yaptığı açıklamada, "Karen Blixen çocukluğumdan beri benim için bir rol model oldu: Bir maceracı, sanatçı, gezgindi ama 46 yaşındaki bir kadının, hayatının en derin krizinin ortasında, acılı, çabalayıcı ve aynı zamanda heyecan verici bir süreçte benzersiz yeteneğini nasıl bulduğunun tam hikayesini bilmiyordum. Her yaştan ve her kökenden kadının onun ilham verici hikayesini bilmenin önemli olduğuna inanıyorum ve bu inanılmaz insanı canlandırmak için bedenimi ve ruhumu ortaya koyacağım.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top