Hesabım
    Snowpiercer'ın Üçüncü Sezonundan Fragman

    Sevilen dizinin yeni sezonundan fragman yayında!

    TNT, 24 Ocak 2022'de prömiyer yaparak ekranlara dönecek olan “Snowpiercer”ın üçüncü sezonu için bir fragman yayınladı. Bong Joon Ho'nun 2013 tarihli filmi ve Jacques Lob'un aynı adlı 1982 tarihli çizgi romanından uyarlama olan dizi, Dünya'nın donmuş bir çorak araziye dönüşmesinin ardından, sürekli hareket eden bir trene sığınan son canlı insanları konu alıyor.

    Üçüncü sezon yıldızları arasında Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Archie Panjabi, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand, Chelsea Harris, Steven Ogg ve Mike O'Malley yer alıyor. Fragmanda Layton, "Melanie'nin fedakarlığı bize bir harita verdi. New Eden'ı buluyoruz, sonra diğerleri için geri dönüyoruz.” diyor.

    Üçüncü sezon fragmanında, trenin dışında hayata yeniden başlamak için sıcak bir yer bulma ümidi olduğu göze çarpıyor. “Snowpiercer”ın yürütücü yapımcı kadrosu Graeme Manson, Aubrey Nealon, Christoph Schrewe, Marty Adelstein, Becky Clements, Matthew O'Connor, Ben Rosenblatt, Scott Derrickson'la birlikte Bong Joon Ho, Miky Lee, Jinnie Choi, Chan-wook Park, Lee Tae-hun ve Dooho Choi gibi orijinal filmin yapımcılarından oluşuyor.

    Tomorrow Studios, CJ Entertainment'la birlikte yapımcılık yapıyor. ITV Studios, uluslararası dağıtımı yönetiyor. Dizi, TNT'de 24 Ocak tarihinde prömiyer yapacak. Ülkemizde ise ilk iki sezonda olduğu gibi Netflix Türkiye'de yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top