Hesabım
    Fantastik Drama ‘Snowpiercer’, Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Dizinin ikinci sezonu 25 Ocak'ta prömiyer yapacak..

    Snowpiercer”, TNT tarafından üçüncü sezon için yenilendi. Yenileme haberleri, 25 Ocak'ta TNT'de gösterime girecek olan ikinci sezon prömiyerine bir haftadan kısa bir süre kala gelmiş oldu. Gösterinin ilk sezonu Mayıs-Temmuz 2020'de yayınlandı. TNT'nin yayın yapmadığı ülkelerde ise dizi Netflix tarafından alışılmadık bir biçimde haftalık olarak yayınlanıyor.

    Dünyanın donmuş bir çorak araziye dönüşmesinden yedi yıldan fazla bir süre sonrasında geçen "Snowpiercer", dünyayı çevreleyen, sürekli hareket eden bir trende yaşayan, hayatta kalan son insanların yaşadıklarına odaklanıyor. Dizi, aynı isimli çizgi roman ve Parasite filmiyle Oscar tarihi yazan Bong Joon Ho'nun 2013 yapımı filminden uyarlandı.

    Dizide, Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Annalize Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand ve Steven Ogg rol alıyor. Dizi, ilk kez 2015 yılında geliştirildi, 2016'da pilot bölüm siparişi verildi ve 2018'de tam sezon siparişi verildi. Birkaç kez showrunner ve yönetmen değişikliğinden sonra James Hawes, Temmuz 2018'de çekimleri yönetmek için projeye dahil oldu. Daha sonra şovun TBS'e taşınacağı duyuruldu, ancak Ekim 2019'da TNT'ye geri getirildi. 

    “Snowpiercer”, orijinal filmi yapan CJ Entertainment ile birlikte Tomorrow Studios tarafından çekiliyor. Dizinin idari yapımcılığını Tomorrow Studios'tan Marty Adelstein ve Becky Clements, Manson, Matthew O'Connor, Ben Rosenblatt, Derrickson ve orijinal filmin yapımcıları Bong Joon Ho, Miky Lee, Tae-sung Jeong, Chan-Wook Park üstleniyor. Christoph Schrewe yardımcı yapımcı olarak görev yapıyor ve birden fazla bölüm yönetiyor. Dizinin ilk bölümünü yazan Manson, ikinci sezon için showrunner olarak geri dönecek. ITV Studios uluslararası dağıtımı yönetiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top