Hesabım
    Cobra Kai'nin Dördüncü Sezonundan Fragman

    Netflix, sevilen dizinin 4. sezonundan ilk uzun fragmanı paylaştı

    Netflix, 31 Aralık'ta gösterime girecek olan “Cobra Kai”nin dördüncü sezonu için bir fragman yayınladı. Dizi, Daniel LaRusso'nun (Ralph Macchio), All Valley Karate Turnuvası'nda Johnny Lawrence'a (William Zabka) karşı kazandığı zaferle sonuçlanan 1984 yapımı kült film “The Karate Kid”deki olayların yaklaşık 30 yıl sonrasında geçiyor.

    Rekabetleri on yıllar boyunca devam ediyor, ancak, dördüncü sezonda Daniel'in Miyagi-Do ve Johnny'nin Eagle Fang dojoları, All Valley Under 18 Karate Turnuvası'nda düşmanları John Kreese (Martin Kove) liderliğindeki Cobra Kai dojo'yu devirmek için güçlerini birleştiriyor. Daniel, yeni fragmanda karısı Amanda'ya (Courtney Henggeler), “Johnny ve ben gerçekten birlikte çalışabilir ve kazanırsak, Cobra Kai işsiz kalacak.” diyor.

    Johnny öğrencilerine, “Bir sonraki seviyeye geçmelisiniz. Kartallar cevap vermez, aşağı inerler ve istediklerini alırlar. Önce uçmayı öğrenmelisiniz." diyor. “Cobra Kai” kadrosunda ayrıca, Mary Mouser, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Gianni Decenzo, Jacob Bertrand, Vanessa Rubio, Peyton List, Dallas Dupree Young, Oona O'Brien, Griffin Santopietro ve Thomas Ian Griffith yer alıyor.

    Yönetici yapımcılar arasında; Macchio, Zabka, showrunner olarak da görev yapan, Counterbalance Entertainment adına Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg, Westbrook Entertainment'tan Will Smith, James Lassiter, Caleeb Pinkett ve Sony Pictures Television'dan Susan Ekins yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top