Hesabım
    Perry Mason'ın Yeni Sezonunu Yönetecek İsimler Belli Oldu

    Perry Mason'ın ikinci sezonundan ilk detaylar!

    Fernando Coimbra (Narcos), Jessica Lowery (Heels), Marialy Rivas (La Jauría) ve Nina Lopez-Corrado (A Million Little Things), Matthew Rhys'in başrolde olduğu HBO'nun Emmy adayı suç dizisi Perry Mason'ın ikinci sezonunu yönetecek isimler oldular. Her biri, sekiz bölümden oluşan dizinin ikişer bölümünü yönetecek.

    Coimbra, 1. ve 2. bölümler, Lowery, bölüm 3 ve 4, Rivas, 5. ve 6. bölümler ve Lopez-Corrado, 7. ve 8. bölümleri yönetecek. Perry Mason'ın ikinci sezonu, Dodson davasının sona ermesinden aylar sonrasında gerçekleşecek. Perry (Rhys), çiftlikten taşındı, süt kamyonunu terk etti, hatta deri ceketini preslenmiş bir takım elbiseyle takas etti. Buhran'ın en kötü yılı ve Perry ile Della (Juliet Rylance) firmayı, ceza davalarının gerektirdiği çalkantılı işler yerine hukuk davalarını takip ederek daha güvenli bir yola soktu.

    Ne yazık ki, Paul (Chris Chalk), için vasiyet ve sözleşmelerde fazla bir iş yok, bu yüzden kendi başına dışarıda kaldı. Açık ve kapalı bir dava Los Angeles şehrini ele geçirir ve Perry'nin adalet arayışı, her şeyin her zaman göründüğü gibi olmadığını ortaya çıkarır. Jack Amiel ve Michael Begler, yürütücü yapımcı Amanda Burrell ile birlikte Perry Mason'ın yazarları ve showrunner'ları.

    Daha önce duyurulan oyuncular arasında Rhys, Rylance ve Chalk'a ek olarak Diarra Kilpatrick, Eric Lange, Justin Kirk, Katherine Waterston, Hope Davis, Jon Chaffin, Fabrizio Guido, Peter Mendoza, Onohoua Rodriguez ve Jee Young Han yer alıyor. Yeni sezonun da ilk sezon gibi yaz aylarında yayında olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top