Hesabım
    Odelya Halevi , ‘Law & Order'ın Kadrosunda Katıldı

    Orijinal dizi, ekranlara geri dönüyor!

    Odelya Halevi (Good Trouble), NBC'nin Law & Order'ı yeniden canlandırmasında düzenli bir karakteri oynaması için seçildi. Oyuncu, 24 Şubat'ta başlayacak olan, Dick Wolf'un ikonik suç dramasının 21. sezonunda Bölge Savcı Yardımcısı Samantha Maroun'u oynayacak. İsrail doğumlu Halevi, Jill Hennessy, Carey Lowell, Angie Harmon, Elisabeth RöhmAnnie Parisse ve Alana de la Garza gibi oyuncuları içeren kadroya katılmış oldu. 

    Bu oyuncular, bir NYPD dedektifini oynayan Jeffrey Donovan, Bölge Savcı Yardımcısını oynayan Hugh Dancy ve Teğmen Kate Dixon'ı canlandıran Camryn Manheim'a katılıyor. Law & Order emektarı Anthony Anderson, Dedektif Kevin Bernard rolünü yeniden canlandırıyor. Sam Waterston, DA Jack McCoy olarak geri dönmek için görüşmelerde bulunuyor.

    Wolf ve yazar-showrunner Rick Eid'den gelen Law & Order'ın yeni bölümü, klasik çatallı formatı sürdürecek ve bir kez daha "suçları araştıran polisi ve suçluları kovuşturan bölge savcılarını" inceleyecek. Law & Order, Universal Studio Group'un bir bölümü olan Wolf Entertainment ve Universal Television tarafından finanse ediliyor. Wolf, Eid, Arthur W. Forney ve Peter Jankowski baş yapımcılar.

    Halevi kısa süre önce Freeform's Good Trouble'da büyük bir yinelenen rolü üstlendi ve ayrıca Prime Video dizisi Good Girls Revolt'ta yer aldı. Özgeçmişinde, New Girl, Mike and Molly, Midnight, Texas, NCIS, MacGyver ve Why Women Kill filmlerinde konuk oyuncu olarak yer alması yer alıyor. Uzun metrajlı tarafta Halevi, yakında çıkacak olan DC Entertainment filmi Black Adam'da Dwayne Johnson'ın karşısında bir role sahip.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top