Hesabım
    Merakla Beklenen 'How I Met Your Father’dan Fragman!

    Spin-off projesinden ilk fragman yayınlandı

    TV dünyasının en çok sevilen dizilerinden biri olan "How I Met Your Mother"ın hayranları, yaklaşan spin-off projesi "How I Met Your Father" için heyecanlılar ve bu heyecanı körükleyen ilk fragman yayında! Hilary Duff'ın canlandırdığı Sophie'nin, oğluna, babasıyla nasıl tanıştığını anlattığı yeni fragman, HIMYM'in cinsiyet değiştirmiş bir versiyonunu sunuyor.

    Hikaye, dizinin Greta Gerwig liderliğindeki versiyonu konuşulduktan ve rafa kalktıktan sonra adeta ölümden döndü ve nihayete erdi. Bu dizi için başlangıçta, HIMYM'in yayınını bitirmesinden hemen sonra prömiyer yapılması planlanmıştı. Ancak, şimdi biraz daha zaman geçtiğinden ve flört uygulamaları modern flörtün ana itici güçlerinden biri olduğundan, şovun kendi hikayesini anlatma şansı doğdu.

    Resmi özete göre; Yakın gelecekte, Sophie (Hilary Duff), oğluna babasıyla nasıl tanıştığının hikayesini anlatıyor ve bizi 2021 yılına, Sophie ve sıkı sıkıya bağlı arkadaş grubunun bir şeyler bulmaya çalıştıkları bir hikayeye davet ediyor. Kim oldukları, hayattan ne istedikleri, flört uygulamaları ve sınırsız seçenekler çağında nasıl aşık olunacağını öğrenmeye çalışıyorlar.

    Christopher Lowell (“The Help”), Francia Raisa (“Grown-ish”), Tom Ainsley (“The Royals”), Tien Tran (“Candyman”) ve Suraj Sharma (“Life of Pi”), oyuncu kadrosunda Duff'a katıldı. Kim Cattrall (“Sex and the City”) ve Josh Peck (“Drake & Josh”) yinelenen konuk yıldızlar olarak karşımıza çıkıyor. “How I Met Your Father”, 18 Ocak'ta Hulu'da başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top