Hesabım
    ‘Santa Clause’un TV Uyarlaması Disney Plus'la Geliyor

    Tim Allen, dizinin başrolünde de yer alacak!

    Variety'nin haberine göre, "Santa Clause" imtiyazı, Tim Allen'ın Scott Calvin rolüne geri dönmesiyle Disney Plus'ta bir mini dizi olarak devam ediyor. Dizide, Scott Calvin 65. yaş gününün eşiğinde ve sonsuza kadar Noel Baba olamayacağını anlıyor. Noel Baba görevlerinde bir adım kaybetmeye başlıyor ve daha da önemlisi, normal dünyadaki bir hayattan yararlanabilecek bir ailesi var.

    Çok sayıda elf, çocuk ve aileyi memnun eden Scott, ailesini kutbun güneyindeki yeni bir maceraya hazırlarken, uygun bir Noel Baba bulmak için yola koyulur. Bu, Allen'ın Calvin/Santa rolünü üstlendiği dördüncü yapım olacak. İlk olarak 1994 yılında “Santa Clause” filminde rol aldı, bunu 2002 ve 2006 yıllarında iki devam filmi izledi. Allen'ın yönettiği komedi dizisi “Last Man Standing”in yaratıcısı Jack Burditt, “The Santa Clause” dizisinin baş yapımcısı ve showrunner'ı olarak görev yapacak.

    Allen, başrolün yanı sıra yürütücü yapımcılık yapacak. Kevin Hench, Richard Baker ve Rick Messina da yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacak. Disney Markalı Televizyon dizisi 20th Television tarafından üretilecek. Dizinin prodüksiyonu mart ayında başlayacak. Allen, “Santa Clause” serisindeki rolüne ek olarak, “Toy Story” filmlerinde Buzz Lightyear'ı seslendirmesiyle ve ABC'nin hit komedi dizisi “Home Improvement”taki başrolüyle tanınıyor.

    Diğer film rolleri arasında “Galaxy Quest”, “Wild Hogs”, “Jungle 2 Jungle” ve “The Shaggy Dog” yer alıyor. En son altı sezon ABC'de ve üç sezon daha Fox'ta yayınlanan “Last Man Standing”de rol aldı. Gösteri, dizi finalini Mayıs 2021'de yayınladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top