Hesabım
    ‘Hawkeye’ Yıldızı Fra Fee, ‘Beauty and the Beast’ Uyarlamasında

    Güzel ve Çirkin'in yeni uyarlamasında başroller belli oluyor

    Fra Fee, Luke Evans'ın Gaston ve Josh Gad'ın LeFou (Louie olarak da bilinir) olarak oynadığı Beauty and the Beast'in Disney Plus uyarlamasına katıldı. Variety'nin haberine göre Fee, LeFou'nun kız kardeşi Tilly'nin (Briana Middleton tarafından oynanan) yakışıklı çocukluk arkadaşı Prens Benoit Berlioz'u oynayacak.

    Prequel serisi, Belle'in dünyasında Gaston ve LeFou ile tanışmamızdan yıllar önce geçecek ve hem Gaston hem de LeFou'nun Tilly'nin geçmişiyle bağlantılı bir maceraya atılırken, Tilly ile bir yolculuğa çıkmalarını anlatacak. Belle'in babası dünyaya icadını göstermek için ayrılmadan ve Prens Adam'ın eline düşmeden önce Güzel ve Çirkin dünyasına hiç bakmadık. Dizi merak uyandırıyor çünkü filmden önceki dünya hakkında hiçbir şey bilmiyoruz, ancak gösterinin Gaston'un nasıl bildiğimiz kötü adam haline geldiğine ve LeFou'nun neden onun yanında durduğuna dair yanıt vermesi gereken çok şey var.

    Middleton'dan gelen Tilly ve Fee'den gelecek olan Prens Benoit Berlioz'un eklenmesi, gösterinin bizi Louie'nin ailesine odaklanmış ve tamamen Gaston'a odaklanmaktan uzak bir hikaye olarak nereye götürebileceği konusunda daha fazla fikir veriyor. Prequel serisi, Disney Plus için canlı aksiyon filmlerinin dünyasını televizyon formatına genişleten ilk seri.

    En son, Fee'yi Disney+ dizisi Hawkeye'da Kazi Kazimerczak olarak gördük, burada babasını kimin öldürdüğüne dair cevaplar ararken Alaqua Cox'un canlandırdığı Maya Lopez, nam-ı diğer Echo'nun karşısında rol aldı. Fee ayrıca 2012'den Tom Hooper müzikal uyarlaması Les Misérables'daki çalışmasından dolayı büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top