Hesabım
    ‘Lucifer’ın Yıldızı Tom Ellis'in Yeni Projesi Belli Oldu

    Ellis, bir Hulu dizisinde başrol oynayacak

    Lucifer” yıldızı Tom Ellis, steampunk mucidi Christopher “Titch” Wilde rolünde yer almak üzere, Hulu'nun Sterling K. Brown'lu “Washington Black” adlı mini dizisinin kadrosuna katıldı. Esi Edugyan'ın aynı adlı romanından uyarlanan dokuz bölümlük destansı bir macera dizisi olarak tanımlanan “Washington Black”, Barbados şeker tarlasında 11 yaşındaki George Washington “Wash” Black'in 19. yüzyıldaki olağanüstü maceralarını konu alıyor ve şok edici bir ölümden sonra kaçması gereken bir kişi hayatını altüst etmekle tehdit ediyor.

    Brown, Nova Scotia'da bir siyahi mülteci olarak, travmatik bir çocukluk geçirdikten sonra dünyayı dolaşan, samimi, hayattan daha büyük beklentileri olan Medwin Harris'i oynayacak. Ellis, son olarak Netflix'in (ve eski adıyla Fox'un) draması “Lucifer”da şeytanın kendisi Lucifer Morningstar olarak rol aldı. Karakteri Titch, gençlik coşkusuyla içsel bir kırılganlığı maskeleyen, eksantrik ve tutkulu bir steampunk mucidi olarak tanımlanıyor. Ailesinin şeker plantasyonunda rahatsız edici bir ölüm, Titch'i, yanında genç George Washington Black ile olağanüstü bir yolculuğa çıkarır.

    Titch, kendini Wash için akıl hocası ve baba figürü pozisyonuna itilirken bulur ve bu rol için hazırlıksız yakalanır. Çünkü, Titch kendi babasının gölgesinde yaşar, hem onu, ​​hem de Wash'i ölüme mahkûm etmekle tehdit eden kaçınılmaz bir hesaplaşmada yer alır. Hulu ve Studio 20th Television'a göre, “Washington Black” tekil bir genç adamın hikayesidir. Yakıcı Barbados sıcağından Kuzey Kutbu buzuna kadar dünyayı dolaşıyor ve bu yolda beklenmedik, dolu dolu bir aşk buluyor. Wash, yolculuğu sırasında birçok esrarengiz kişiyle tanışsa da kahramanının yolculuğunun lokomotifinin tek bir kişide olduğunu çabucak keşfeder.

    Ellis, Washington Black rolünde Ernest Kingsley Jr., Young Washington Black rolünde Eddie Karanja, Tanna Goff rolünde Iola Evans, William “Billy” McGee rolünde Edward Bluemel, Miss Angie rolünde Sharon Duncan-Brewster ve Medwin Harris rolünde Brown'ın yer aldığı oyuncu kadrosuna katıldı. “Washington Black”, Brown'la birlikte Indian Meadows Productions markası altında baş yapımcılık yapan showrunner Selwyn Seyfu Hinds, dizi yazarı Jennifer Johnson ve Gotham Group'tan Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell, Lindsay Williams ve DJ Goldberg tarafından uyarlanıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top