Hesabım
    Sterling K. Brown ve Randall Park, Komedi Filminde Bir Arada!

    Amazon, komedi filmi için iki yıldızla anlaştı

    Tommaso Boddi/Filmmagic, Manny Carabel/Getty Images

    Sterling K. Brown ve Randall Park, Amazon Studios'ta adı belli olmayan bir aksiyon-komedi filmi için bir araya geliyor. Brown ve Park projede yer alacak ve kendi şirketleri Indian Meadows ve Imminent Collision aracılığıyla yapımcı da olacaklar. Hulu dizisi Wu-Tang: An American Saga'nın ortak yaratıcısı Alex Tse senaryoyu yazacak.

    Proje, Eddie Murphy ve Nick Nolte'un başrollerini paylaştığı 1982 yapımı polisiye film 48 Saat'in izinden gidecek. Hikaye, kendilerini artık yasanın karşı taraflarında bulan Brown ve Park'ın canlandıracağı, birbirinden ayrı düşmüş iki çocukluk arkadaşına odaklanıyor. İkili, isimlerini temizlemeliler ve bunun için, uluslararası bir suç girişimini durduracak kadar uzun süre hayatta kalmalılar.

    Brown, NBC'nin eleştirel olarak sevilen draması This Is Us'ın yıldızlarından biri ve iki Emmy ödülünden birini kazandığı bir rol oynuyor. Şu anki Emmy yarışında sadece bir başka This Is Us adaylığıyla değil, aynı zamanda CNN'in altı bölümlük Lincoln: Divided We Stand'indeki anlatım çalışmasıyla da yer alıyor. Black Panther'de rol alan ve Frozen 2'da seslendirme yapan oyuncu, geçtiğimiz günlerde Honk for Jesus, Save Your Soul adlı indie yapımı tamamladı.

    Park, bu yılın başlarında, eleştirmenlerce beğenilen Marvel dizisi WandaVision'da FBI ajanı Jimmy Woo olarak yer aldı. Ayrıca, Fresh Off the Boat'un dizi finalini yöneterek yönetmenliğe adım atıyor ve son olarak Disney Plus için M.D.'de çıkacak olan Doogie Kameāloha dizisi üzerinde çalışıyor. Film açısından Park, hit Netflix romantik komedisi Always Be My Maybe'nin ortak yazarlığını, yapımcılığını ve başrolünü üstlendi. İlk uzun metrajlı yönetmenliğini çizgi roman Shortcomings'in uyarlamasıyla yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top