Hesabım
    Ben Mendelsohn ve Juliette Binoche, Moda Dramasında Bir Araya Geliyor

    Apple, iddialı dizi için yıldız oyuncuları kadroya ekledi

    Apple TV+ moda dünyasına dalıyor. Yayıncı, Ben Mendelsohn'un Christian Dior ve Oscar ödüllü oyuncu Juliette Binoche'un Coco Chanel rolünde oynayacağı senaryolu drama The New Look için doğrudan seri siparişi verdi. Dizi, Bloodline yıldızı Mendelsohn ile projede yeniden bir araya gelecek olan Damages ekibinden Todd A. Kessler tarafından yazılacak, yönetilecek ve yapımcılığı yürütülecek.

    Yalnızca Paris'te çekilecek ve gerçek olaylardan esinlenecek olan The New Look dizisi Apple tarafından,  "20. yüzyılda Paris'in moda ikonları aracılığıyla dünyayı yeniden hayata döndürdüğü önemli ana odaklanan epik bir gerilim" olarak adlandırılıyor. Christian Dior, Dünya Savaşı'nı takip eden on yılda dünya modasına hakim oldu. İç içe geçmiş destan, Dior'un çağdaşlarının ve rakiplerinin şaşırtıcı hikayelerini içerecek. Dizide, Coco Chanel, Balmain, Balenciaga, Givenchy, Pierre Cardin, Yves Saint Laurent ve daha fazlası da yer alacak.

    Seri, Apple Studios tarafından şirket içinde üretiliyor ve Lorenzo di Bonaventura (Transformers, Salt) ile Kessler arasında yeni kurulan yapımcı ortaklığının ilk prodüksiyonu olacak. Bloodline adına Mark A. Baker projeyi denetleyecek. Kaynaklar, The New Look'u her sezon yeni bir moda seti hikayesi içerebilecek potansiyel bir antoloji olarak tanımlıyor. İkili daha önce Kessler'in ağabeyi Glenn Kessler ve kardeşlerin eski Damages işbirlikçisi Daniel Zelman ile birlikte yarattığı Netflix'in Bloodline dizisinin üç sezonunda işbirliği yapmıştı. Profesyonel olarak KZK olarak bilinen üçlü, diğer fırsatları keşfetmek için birkaç yıl önce ayrıldı.

    The New Look, moda hakkındaki en son senaryolu dizi ve FX'in Ryan Murphy tarafından üretilen American Crime Story antolojisinin ikinci sezonunda Versace'nin hayatını ve suikastını keşfetmesinden kısa bir süre sonra geliyor. Platformun kadrosunda ise Kristen Wiig, Jared Leto ve Anne Hathaway draması WeCrashed, Samuel L. Jackson'lı The Last Days of Ptolemy Grey, LaKeith Stanfield'lı The Changeling ve yakın zamanda sipariş edilen komedi Mrs. American Pie yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top