Hesabım
    Marvel Dizisi "Moon Knight"tan Yeni Fragman!

    Marvel'ın iddialı dizisi Moon Knight'tan yeni fragman yayında!

    Marvel, dün gece Super Bowl sırasında yaklaşmakta olan Disney Plus serisi Moon Knight için en son fragmanı yayınladı. Dizi, yumuşak huylu bir hediyelik eşya dükkanı çalışanı olan Steven Grant'i (Oscar Isaac) takip ediyor. Steven, dissosiyatif kimlik bozukluğu olduğunu keşfeder ve paralı asker Marc Spector ile aynı bedeni paylaşır.

    Steven/Marc, düşmanları onlara yaklaşırken, Mısır'ın güçlü tanrılarını içeren ölümcül bir gizemin içine itilir ve karmaşık kimliklerinde gezinmeleri gerekir. Marvel Studios başkanı Kevin Feige bu hafta dizinin daha sert bir tarafı olduğunu kabul etti. Feige, çevrimiçi film dergisi Empire'a "Acımasız biri" dedi ve ekledi; “Disney Plus'la bir kez daha çalışmak ve yapabileceklerimizin sınırlarının değiştiğini görmek eğlenceliydi. Moon Knight'ın başka bir karakter için ağladığı ve bunun yüksek ve acımasız olduğu anlar var." dedi. 

    Moon Knight'ın başrollerinde Oscar Isaac, Ethan Hawke ve May Calamawy yer alıyor. Mohamed Diab ve Justin BensonAaron Moorhead ekibi bölümleri yönetti. Baş yazar Jeremy Slater olurken, Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Mohamed Diab, Jeremy Slater ve Oscar Isaac yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyor. Yardımcı yapımcılar arasında Grant Curtis, Trevor Waterson ve Rebecca Kirsch görev yapıyor.

    Moon Knight, 30 Mart'tan itibaren Disney Plus'ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top