Hesabım
    ‘How I Met Your Father’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Dizi, ilk sezon ortasında onayı kaptı

    Variety'nin haberine göre, Hulu, "How I Met Your Father"ı ikinci sezon için yeniledi. “How I Met Your Mother”ın bağımsız devam serisinin ilk sezonu, ilk iki bölümüyle 18 Ocak'ta Hulu'da başladı ve yeni bölümler haftalık olarak düşüyor. İlk sezon 10 bölümden, ikinci sezon ise 20 bölümden oluşacak. Orijinal dizi gibi, How I Met Your Mother da 2050 yılında bir kadının oğluna babasıyla nasıl tanıştığını anlatan hikayesini anlatıyor.

    Hilary Duff, 2022'deki kadın olan Sophie'yi canlandırıyor. Sophie ve birbirine sıkı sıkıya bağlı arkadaş grubu, kim olduklarını, hayattan ne istediklerini ve bu çağda nasıl aşık olacaklarını çözmenin ortasındalar. Flört uygulamaları ve sınırsız seçeneklerle dolu bir zamanda yaşıyorlar. Duff ile birlikte dizide Chris Lowell, Francia Raisa, Suraj SharmaTom Ainsley ve Tien Tran da rol alıyor.

    Kim Cattrall, 2050'deki Sophie'nin seslendirmesini yapıyor. Gösteri, aynı zamanda baş yapımcı ve ortak showrunner olarak da görev yapan yazarlar Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger'den geliyor. Duff, başrolün yanı sıra yapımcı olarak da hizmet veriyor. Carter Bays, Craig Thomas, Pam Fryman ve Adam Londy yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Bays ve Thomas, How I Met Your Mother'ı yaratırken, Fryman bu dizinin bölümlerinin büyük çoğunluğunu yönetti.

    Hulu'nun orijinal senaryolar başkanı Jordan Helman, “Isaac ve Elizabeth'in 'How I Met Your Father' için ilham veren vizyonu hayranları etkiledi. Hilary Duff liderliğindeki son derece yetenekli oyuncu kadrosu tarafından resmedilen bu karakterlerin hayatları yeni yeni ortaya çıkıyor ve bu grubun yolculuğunun daha fazlasını ikinci sezonla izleyicilerimize sunmaktan dolayı heyecan duyuyoruz.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top