Hesabım
    ‘The Marvelous Mrs. Maisel’, Beşinci ve Final Sezonu Onayı Aldı

    Dizi, beşinci sezonuyla yayın hayatını sonlandıracak

    The Marvelous Mrs. Maisel'in dördüncü sezon prömiyeri öncesinde, Emmy ödüllü komedi dizisi, Amazon Prime Video tarafından aynı zamanda final olacak beşinci sezon için yenilendi. Şu anda NYC'de üretim devam ediyor. Dönem komedisinin dördüncü sezonu, 18 Şubat'ta yalnızca yayıncıda başlıyor ve dört hafta boyunca her cuma iki yeni bölüm yayınlanıyor.

    Rachel Brosnahan, stand-up komedide çığır açmaya devam eden ev kadını Miriam (Midge) Maisel rolünde. Diziyi 1960'lara taşıyan dördüncü sezon, Midge'in kendi şartlarına göre yeniden inşa etmeye karar verdiği paramparça kariyeriyle başlıyor. Bölümler, Steiner Studios'ta ve New York City'de çekildi. Beş ilçe, özellikle Covid ve seyahat kısıtlamaları sırasında çekilen önümüzdeki sezonda öne çıkıyor.

    Brosnahan, bir Komedi Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu dalında Primetime Emmy, iki Altın Küre Ödülü, üç Screen Actors Guild Ödülü ve iki Critics Choice Ödülü kazandı. Bu durum, herhangi bir dizideki bir oyuncu tarafından benzeri görülmemiş bir başarı anlamına geliyor. Grupta dört Emmy ödüllü Tony Shalhoub, üç Emmy ödüllü Alex Borstein, Emmy adayı Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin PollakCaroline Aaron ve Emmy ödüllü Luke Kirby yer alıyor.

    Maisel, ilk üç sezonunda (En İyi Komedi Dizisi dahil) 54 adaylıkla 20 Emmy ödülü, beş Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü (En İyi Komedi Dizisi dahil), iki Yapımcılar Birliği Ödülü, Yazarlar Birliği Ödülü, beş Screen Actors Guild Ödülü (Komedi Dizisindeki En İyi Toplu Performans) ve bir Peabody Ödülü kazandı. 2019'da Sherman-Palladino, aynı yıl hem Komedi Yazarlığı hem de Komedi Yönetmenliği dalında Emmy ödüllerini kazanan ilk kişi oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top