Hesabım
    Stranger Things'in Dördüncü Sezonundan Poster ve Tarih

    Merakla beklenen yeni sezonun prömiyer tarihi belli oldu.

    Stranger Things'in merakla beklenen dördüncü sezonundan yeni posterler ve prömiyer tarihi yayınlandı. Netflix Türkiye de paylaşımda bulundu ve "Laboratuvar: Her hikayenin başlangıç noktası vardır." notunu düştü. Diğer posterde ise karakterler görülüyor ve posterde "her sonun bir başlangıcı vardır" yazısı yer alıyor. Yakın zamanda kavuşacağımız yeni sezonun ilk yarısı 27 Mayıs, ikinci yarısı ise 1 Temmuz'da yayında olacak.

    Eleven, grupları ve zorbalarına rağmen okulun tadını çıkarmaya devam ediyor, ancak, izin için hazır olduğunu söylüyor. Eleven, Hawkins'ten arkadaşına, “Çoğunlukla seni göreceğim için bahar tatiline hazırım. Şimdiye kadarki en iyi bahar tatilini yaşayacağız." diyor. Verdiği sözden hemen sonra yayınlanan ilk teaser'ı dramatik sahneler dolduruyor.

    Pandemi nedeniyle birkaç kez ertelenen dördüncü sezon için uzun bir bekleyiş yaşandı. Üçüncü sezon Temmuz 2019'da yayınlandı, ancak, prodüksiyonu durduran pandeminin bir sonucu olarak yeni sezon 2022'de yayınlanacak ve ekip, ancak Eylül 2020'de sete geri dönebilmişti. 

    Netflix, Stranger Things'in dördüncü sezonu için net tarihlerini açıkladı. Matt ve Ross Duffer tarafından yaratılan Stranger Things, Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment tarafından yürütülüyor. İkiz kardeşler, ortak yapımcılığın yanında, yazar, yönetmen, baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top