Hesabım
    Alfonso Cuarón’un Apple Dizisi ‘Disclaimer'dan Son Detaylar

    Dizinin başrol oyuncuları açıklanıyor!

    Notimex

    Oscar adayı oyuncu ve komedyen Sacha Baron Cohen, Oscar ödüllü Alfonso Cuarón tarafından yazılan, yönetilen ve yapımcılığını üstlendiği Renee Knight romanının Apple TV Plus tarafından gerçekleştirilen dizi uyarlaması Disclaimer'da Cate Blanchett ve Kevin Kline'a katılmak için görüşmelerde bulunuyor. Baron Cohen, Aaron Sorkin'in The Trial Of The Chicago Seven filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve Borat devam filmi için En İyi Uyarlama Senaryo dallarında geçen yıl birden fazla Oscar adaylığı elde etmişti.

    Baron Cohen'in son TV dizisi, eleştirmenlerce beğenilen casusluk Netflix dizisi The Spy ve ondan hemen önce yayınlanan Showtime dizisi Who Is America? oldu. Disclaimer, Cuarón'un Esperanto Filmoj ve Anonymous Content şirketleri tarafından hazırlandı. Cuarón, Esperanto Filmoj'dan Gabriela Rodriguez ve Anonymous Content'ten David Levine, Dawn Olmstead ve Blanchett ile birlikte baş yapımcı olarak görev yapıyor.

    Oscar ödüllü Emmanuel Lubezki (Gravity) ve Akademi Ödülü adayı Bruno Delbonnel (The Tragedy of Macbeth) projede görüntü yönetmenliği yapacak. Roman, yönetmenin 2019'da yayıncıyla genel bir anlaşma imzalamasından bu yana ilk dizisi olacak ve Cuarón, ilk kez orijinal bir dizinin tüm bölümlerini yazıp yönetecek.

    Blanchett, çalışmaları uzun süredir saygı duyulan kurumların gizli ihlallerini ortaya çıkarmak üzerine inşa edilmiş başarılı ve saygın bir televizyon belgesel gazetecisi olan Catherine Ravenscroft'u canlandırıyor. Kline'ın canlandırdığı karakter tarafından yazılmış ilgi çekici bir roman başucunda göründüğünde, uzun zamandır geçmişte gömülü olduğunu umduğu, en karanlık sırrını ortaya çıkaran bir hikayenin kilit karakteri olduğunu fark eder ve dehşete düşer. Baron Cohen'in rolü şimdilik gizli tutuluyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top