Hesabım
    HBO Max'in Biyografik Dizisi 'Julia'dan Fragman

    Dizi, ikonik televizyoncu Julia Child'ın hikayesini anlatacak

    HBO Max, ünlü şef Julia Child'ın hayatını konu alan yeni drama dizisi Julia'ya yepyeni bir bakış açısı getirdi. Bu ilk görüntüyle, Sarah Lancashire'ı, Frasier yıldızı David Hyde Pierce'ın canlandırdığı kocasıyla güçlü bir evliliği dengelerken ve ünlü bir televizyon kişiliği olmanın standartlarını belirleyen aşçı olarak görüyoruz. Sekiz bölümlük dizinin ilk üç bölümü 31 Mart'ta başlayacak ve 5 Mayıs'a kadar devamı gelecek.

    Julia, dünyanın ilk TV yıldızı şeflerinden biri olarak çığır açan Child'ın yıldızlığa yükselişini takip ediyor. Child, uzun süredir devam eden yemek programı The French Chef ile modern yemek şovunun formülünü geliştirirken, mizah anlayışı, azmi ve mutfaktaki benzersiz yöntemleriyle dikkat çekiyor. Kablolu televizyonun yeni bir kültürel dayanak olarak yükselişi, feminizmin ve kadın hareketinin genişlemesi ve ünlülerin kültürdeki artan etkisi ile ünlü bir kişilik olmak için mükemmel bir zamanda piyasaya çıktı.

    Dizi, Child'ın dünyasının merkezindeki sevgi dolu evliliği tasvir ederken, bu dönemi biraz mizahla keşfetmeye çalışıyor. Fragmanda, Child'ın kariyerinin, ulusal televizyonda ilk kez görünen cesur yemek kitabı yazarından, sarsılmaz, neşeli ve bir dizi ödül kazanacağı eğitici yemek programı sunucusuna nasıl evrildiğine bir göz atıyoruz.

    Lancashire ve Hyde Pierce'ın yanı sıra dizinin başrollerinde Bebe Neuwirth, Brittany BradfordFran Kranz ve Fiona Glascott'ın yanı sıra Isabella Rossellini, Judith Light, Robert Joy, Erin Neufer, Jefferson MaysJames Cromwell ve Adriane Lenox gibi birçok konuk yıldız yer alacak. Julia, yaratıcı Daniel Goldfarb ile birlikte showrunner ve baş yapımcı olarak görev yapan The Society ve Party of Five yapımcısı Chris Keyser'den geliyor. Julia, 31 Mart'ta HBO Max'te başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top