Hesabım
    Russian Doll'un İkinci Sezon Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Sevilen Netflix dizisinden tanıtım videosu yayında!

    Natasha Lyonne'u, ABD'nin en beğenilen yaratıcılarından biri haline getiren çılgınca popüler, zamanı büken bilimkurgu dizisi Russian Doll, Netflix tarafından başlangıçta yenilenmesinden neredeyse üç yıl sonra nihayet bir devam sezonu alıyor. Platform, yeni dizinin neler sunabileceğine kısmi bir bakış sunan kısa bir videoda ikinci sezonun çıkış tarihinin 20 Nisan olduğunu açıkladı ve evet, Lyonne'un müthiş esprilerinden daha fazlasını içeriyor.

    Hem Nadia, hem de sevgilisi Alan (Charlie Barnett) için zaman döngüsü macerasını yeniden başlatan ve parıldayan sıfırlama noktasına bir göz atıyoruz. Russian Doll, kavramsal olarak devam filmlerine dayanan bir anlatı değil. Birinci sezonun sonunda, döngünün kapandığını ve hem Nadia, hem de Alan'ın kendilerini kurtardıkları alternatif gerçekliklerde bulduğunu hatırlıyoruz. Hem Nadia, hem de Alan ana karakterlerimiz olarak geri döndüğünde, Russian Doll'ın tekrar nasıl döngüye gireceği herkesin merak konusu.

    Lyonne, Russian Doll'u her zaman "üç sezonluk" bir fikir olarak düşündüğünü söylüyor. The Hollywood Reporter ile 2019'da yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bunu kesinlikle üç sezonluk bir fikir olarak sunduk ve yine de bunun, yapıldığından bu yana nasıl şekillendiğini ve değiştiğini görmek çok ilginç. Tavşan deliğinden aşağı inecek kadar şanslı olup olmayacağımızı kim bilebilir? Bu yarının sorusu bu ama sanırım bazı fikirlerimiz var.” dedi.

    İkinci sezonun resmi özetine göre; "Ölüm, bu sezon Nadia ve Alan'ı Manhattan'ın en kötü şöhretli yerlerinden birinde bulunan beklenmedik bir zaman portalı aracılığıyla geçmişlerinin derinliklerine inerken bulur. İlk başta bunu sürekli genişleyen, çağları kapsayan, nesiller arası bir macera olarak deneyimlerler, ancak, çok geçmeden ne olduğunu keşfederler. Bu olağanüstü olay umduklarından daha fazlası olabilir ve birlikte bir çıkış yolu aramalılar."

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top