Hesabım
    ‘The Baby-Sitters Club’, İki Sezon Sonunda İptal Edildi

    Netflix, gençlik dizisini iptal ettiğini açıkladı

    Netflix, "The Baby-Sitters Club"ın iki sezonun ardından iptal edildiğini bildirdi. Ann M. Martin'in çok satan kitap serisinden uyarlanan “The Baby-Sitters Club”, Stoneybrook, Conn'da kendi bebek bakıcılığı işine başlayan yedi arkadaşın dostluklarını ve maceralarını konu alan çağdaş bir drama olarak tanımlanıyor ve toplam 18 bölüm yayınlandı.  

    Netflix'in “The Baby-Sitters Club”ında Sophie Grace (Kristy Thomas), Malia Baker (Mary Anne Spier), Momona Tamada (Claudia Kishi), Shay Rudolph (Stacey McGill), Kyndra Sanchez (Dawn Schafer), Vivian Watson (Mallory Pike), Anais Lee (Jessi Ramsey), Alicia Silverstone (Elizabeth Thomas-Brewer), Mark Feuerstein (Watson Brewer) ve Marc Evan Jackson (Richard Spier) rol aldı.

    Dizinin yaratıcısı ve showrunner'ı Rachel Shukert, cuma günü yaptığı açıklamada, "7 yaşımdan beri Ann M. Martin'in yarattığı dünyanın bir parçası olmak istedim ve iki muhteşem sezon boyunca gerçekten de öyle oldum. Bu, gerçeğe dönüşen bir rüyaydı. Bir sezon daha Stoneybrook'a dönmeyeceğim için kalbim kırık olsa da, muhteşem oyuncu kadromuzun ve ekibimizin yarattığı inanılmaz gösteriden ve en çok ihtiyaç duydukları anda birçok kişiye neşe ve rahatlık getirmesinden gurur duyuyorum." dedi.

    The Baby-Sitters Club”ın yürütücü yapımcı kadrosunda Shukert, Lucia Aniello, Michael De Luca, Lucy Kitada, Sascha Rothchild, Walden Media'dan Naia Cucukov, Ben Forrer, Frank Smith ve Martin yer aldı. Dizi, Walden Media tarafından yaratıldı. Şirket, başka platform ya da kanallardan gelebilecek olası tekliflere açık olduğunu belirtti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top