Hesabım
    Juliette Lewis, Kumail Nanjiani ve Dan Stevens'lı Dizinin Kadrosunda

    Hulu dizisinin başrol oyuncuları belli oldu

    Hulu'nun yaklaşmakta olan dizisi Immigrant, etkileyici oyuncu kadrosuna yenilerini eklemeye devam ediyor. Juliette Lewis, Pam & Tommy'nin yaratıcısı Robert Siegel'ın yaklaşmakta olan mini dizisinin saflarına katılan, Hollywood'un en yetenekli ve en parlak en yeni üyesi. Erkek striptizcilerden, bir cinayet planına kadar, Immigrant, Somen “Steve” Banerjee'nin striptizci topluluğu Chippendales'i başlatma yolculuğunu, vahşi bir suç, kara komedi ve aldatma hikayesi karışımıyla anlatmaya hazırlanıyor.

    Yakın zamanda Marvel'ın Eternals filminde Kingo'yu oynayan Kumail Nanjiani, servet ve daha yeşil otlaklar peşinde Amerika Birleşik Devletleri'ne göç eden Hintli-Amerikalı bir girişimci olan Banerjee'yi oynaması için seçildi. Dizi, sadece Banerjee'nin zirveye yolculuğunu keşfetmekle kalmayacak, aynı zamanda Chippendales'in büyük bir başarıya ulaşmasına yardımcı olan, çevresindekilerle olan karmaşık ilişkilerine ve nihai ve kaotik düşüşüne de odaklanacak.

    Lewis, Chippendales'in grubun koreografı Nick De Noia'nın güvenini kazanan ve onun sadık sağ danışmanı haline gelen, dürüst bir grup üyesi olan Denise rolüne seçildi. Nick De Noia, kısa süre önce hit TV dizisi The White Lotus'taki Armond rolüyle beğeni ve alkış kazanan Murray Bartlett tarafından oynanacak. Lewis, şov için zaten etkileyici olan kadroya kesinlikle mükemmel bir katkı. Nanjiani, Lewis ve Bartlett'in yanı sıra dizinin büyüyen kadrosu şimdiden Dan Stevens, Nicola Peltz, Annaleigh Ashford, Andrew RannellsRobin De Jesús ve Quentin Plair'i içeriyor.

    Aktris, Natural Born Killers, The Act, From Dusk to Dawn, What's Eating Gilbert Grape ve daha yakın zamanda Mila Kunis, Awkwafina, Regina Hall ve Allison Janney ile birlikte rol aldığı Breaking News in Yuba County'deki rolleriyle tanınıyor. Ayrıca, son zamanlarda Showtime'da ikinci sezon için yenilenen Yellowjackets'ta yer aldı. Siegel, Jennie Konner ile birlikte showrunner olarak görev yapacak, Ramin Bahrani ise diziyi yönetecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top