Hesabım
    Sean Penn ve Julia Roberts'lı "Gaslit"ten Fragman

    Watergate skandalı, bu kez TV dizisi olarak karşımıza çıkacak

    Starz, Watergate skandalıyla ilgili yaklaşmakta olan mini dizi Gaslit'in ilk uzun fragmanını yayınladı. Fragman, Başsavcı John N. Mitchell'in (Sean Penn) bir güvenlik görevlisinin Watergate'e giren adamları keşfettiği bir telefon görüşmesi almasıyla birlikte başlıyor. Telefondaki kişi, daha sonra Mitchell'e, karısı Martha Mitchell (Julia Roberts) ve skandal hakkındaki bilgisi hakkında endişelerini ifade ediyor. Fragmana göre, olanlar Martha Mitchell'in tam olarak beklediği türden bir problem. Halkın Martha'ya karşı farklı tepkilerini de görüyoruz. Bazıları onu doğruyu söylediği için övüyor ve diğerleri onu güvenilmez olarak reddediyor.

    John, Martha'ya basına daha fazla röportaj vermemesini söyler, ancak, Martha reddeder. Fragman, daha sonra Martha'nın nasıl bir sorumluluk alabileceğine ve birinin bu konuda nasıl bir şeyler yapmaya karar verdiğine odaklanıyor. Martha'ya paranoyak olduğu ve Watergate hakkında inandıklarının hiçbirinin gerçekleşmediği söylendiği için hikaye akıl oyunlarına doğru yol alıyor.

    Roberts ve Penn'e dizide Dan Stevens (John Dean), Betty Gilpin (Mo Dean), Shea Whigham (G. Gordon Liddy) ve Darby Camp (Marty Mitchell) eşlik ediyor. Roberts ayrıca, Red Om Films aracılığıyla yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Dizi, aynı zamanda dizinin baş yapımcısı olan Robbie Pickering tarafından yaratıldı. Pickering daha önce dizi hakkında "Martha Mitchell'in yürek burkan, büyüleyici hikayesini dünyayla paylaşma fırsatına sahip olduğum için çok mutluyum. Martha, çarpık bir başkanlık yönetiminin beceriksiz suçluluğuna karşı çıkan ilk ve en yüksek sesti ve dönemin en karmaşık halk kahramanlarından biriydi."  dedi.

    Matt Ross diziyi yönetecek. Önceki yönetmenlik çalışmaları arasında Captain Fantastic and 28 Hotel Rooms yer alıyor. Ayrıca, dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek. Gaslit, Leon Neyfakh tarafından yaratılan podcast Slow Burn'ün ilk sezonuna dayanıyor. Neyfakh dizinin danışmanlığını yaptı. Sam Esmail ve Chad Hamilton, baş yapımcılığı Esmail Corp. ve Anonymous Content aracılığıyla üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top