Hesabım
    ‘Grace and Frankie’nin Final Bölümlerinin Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Dizi, yedinci sezon finaliyle ekranlara veda edecek

    Netflix, salı günü yaptığı açıklamada, "Grace and Frankie"nin son bölümlerinin 29 Nisan'da prömiyer yapacağını duyurdu. Marta Kauffman ve Howard J. Morris tarafından yaratılan “Grace and Frankie”nin başrollerinde, kocaları Robert (Martin Sheen) ve Sol (Sam Waterston)'un ortak işlerine rağmen yıllardır birbirlerinden hoşlanmayan, birbirinden çok farklı iki kadın olarak Jane Fonda ve Lily Tomlin yer alıyor. 

    Kocaları, aşık olduklarını açıklayıp birlikte olmak için boşanmayı planladıklarında, Grace ve Frankie kendilerine oda arkadaşı bulur ve karşılıklı husumetlerinin üstesinden gelerek aşklar, iş girişimleri ve aile dramalarıyla birlikte mücadele eden en iyi arkadaşlar olurlar. Şu anda Netflix'te en uzun süredir devam eden dizi olan “Grace and Frankie”, ilk olarak 2015'te başladı ve o zamandan beri yedi sezon sürdü.

    Dizi, ilk olarak 2019'da 16 bölümlük yedinci ve son sezon için yenilenmişti. Geçtiğimiz ağustos ayında, Netflix sürpriz final sezonunun ilk dört bölümünü yayınladı ve kalan bölümlerin 2022'de başlayacağını duyurdu. Fonda, Tomlin, Sheen ve Waterston'a ek olarak, “Grace and Frankie”de Grace ve Robert'ın kızları olarak Brooklyn Decker ve June Diane Raphael, Frankie ve Sol'un oğulları olarak Ethan Embry ve Baron Vaughn rol alıyor.

    Geçen yıl Netflix, Dolly Parton'ın dizinin son bölümlerinde konuk oyuncu olacağını açıklamıştı. Kauffman, Morris, Fonda ve Tomlin, dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Robbie Tollin, Hannah KS Canter, Marcy Ross, Paula Weinstein, David Ellison, Dana Goldberg ve Bill Bost'la birlikte yer alıyor. Dizinin yapımcılığını Skydance Television üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top