Hesabım
    ABC, ‘The Rookie’ ve ‘Good Doctor’ İçin Devam Kararı Aldı

    Her iki dizi de yeni sezon onaylarını aldılar

    ABC tarafından hem “The Rookie”, hem de “The Good Doctor” yenilendi. “The Rookie” için bu, gösterinin beşinci sezonuna gideceği, “The Good Doctor”ın ise altıncı sezonuyla geri döneceği anlamına geliyor. “The Rookie” şu anda pazar günleri ABC'de, “The Good Doctor” ise pazartesi günleri yine ABC'de yayınlanıyor. Yenilemeler, ABC'nin Niecy Nash'in başrolde olduğu “The Rookie”nin olası bir yan uyarlamasını hazırlarken geliyor.

    “The Rookie”de John Nolan rolünde Nathan Fillion, Nyla Harper rolünde Mekia Cox, Angela Lopez rolünde Alyssa Diaz, Çavuş Wade Grey rolünde Richard T. Jones, Lucy Chen rolünde Melissa O'Neil, Tim Bradford rolünde Eric Winter, Bailey rolünde Jenna Dewan yer alıyor. Alexi Hawley diziyi yarattı ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Mark Gordon, Fillion, Michelle Chapman, Bill Norcross ve Terence Paul Winter da baş yapımcılar. Entertainment One, ABC Signature ortak yapımıyla lider stüdyo ve uluslararası dağıtımcı olarak hizmet veriyor.

    ABC'ye göre, dizi Live+35'teki tüm platformlarda bölüm başına ortalama 9,4 milyon izleyiciye ulaşıyor. “The Good Doctor”da Freddie Highmore; Dr. Shaun Murphy, Hill Harper; Dr. Marcus Andrews, Richard Schiff; Dr. Aaron Glassman, Christina Chang; Dr. Audrey Lim, Fiona Gubelmann; Dr. Morgan Reznick, Will Yun Lee; Dr. Alex Park olarak yer alıyor. David Shore, baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyor. Daniel Dae Kim, Erin Gunn, David Kim, Sebastian Lee, Liz Friedman ve Mike Listo da yönetici yapımcılar.

    ABC'ye göre tıbbi drama, Live+35'teki tüm platformlarda bölüm başına ortalama 10.5 milyon izleyiciye ulaşıyor. Yenileme çifti, ABC'de duyurulan en son güncelleme. Yayıncı daha önce hem “Grey’s Anatomy”, hem de “Station 19”un yeni sezonlarının yanı sıra hit birinci sınıf sit-com “Abbott Elementary”nin yeni sezonlarını sipariş etmişti. ABC'nin ön sunumuna yaklaştıkça daha fazla yenileme ve iptal bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top