Hesabım
    Samantha Morton'ın Yeni Dizisi Belli Oldu

    Morton, The Walking Dead Evreni'nde yer almaya devam ediyor

    AMC'nin Tales of the Walking Dead antolojisine en son eklenen oyuncu, ana dizinin izleyicileri için tanıdık bir yüz olacak. Samantha Morton, The Walking Dead'in dokuzuncu ve 10. sezonlarındaki başlıca düşmanlardan biri olan Alpha rolünü yeniden oynayacak. Senaryoyla ilgili çoğu şeyde olduğu gibi, hikayesinin detayları gizli tutuluyor.

    Yaz aylarında gösterime girecek olan Tales of the Walking Dead, The Walking Dead Evreni'nden yeni ve tanıdık karakterlerin bir karışımını içeren altı bölümlük bağımsız bir hikaye dizisi olacak. Oyuncu kadrosunda ayrıca Terry Crews, Parker Posey, Jillian Bell, Anthony Edwards, Poppy Liu, Olivia Munn, Danny Ramirez, Loan ChabanolEmbeth Davidtz ve Jessie T. Usher yer alıyor.

    AMC, Tales'in Ekim 2021'de diziye alınmasını onayladı. Dizi, Fear the Walking Dead ve iki sezonluk World Beyond'un ardından AMC'de çıkış yapan üçüncü Walking Dead yan ürünü olacak. Yaz galası tarihi, antolojiyi ana dizinin 11. ve son sezonunun ikinci ve üçüncü bölümleri arasına yerleştirecek. The Walking Dead ve Fear the Walking Dead'de yazar ve yapımcı olan Channing Powell, Tales'te showrunner olarak görev yapacak

    Powell ayrıca, AMC'deki Walking Dead Evreni'nin baş yaratıcı sorumlusu Scott M. Gimple ile baş yapımcı olarak görev yapacak. Dizi yapımcısı ve orijinal serinin çalışanı Michael Satrazemis altı bölümden üçünü yönetecek. Haifaa al-Mansour (The Good Lord Bird), Deborah Kampmeier (Star Trek: Discovery) ve Tara Nicole Weyr (The Wilds, Fear the Walking Dead) ise birer bölüm yönetecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top