Hesabım
    Netflix'in Gerilim Dizisi "Hold Tight"tan Yeni Fragman

    Netflix, gerilimi yüksek Polonya dizisinden yeni fragmanı yayınladı

    Netflix, 22 Nisan'da yayına sokacağı Polonya yapımı gerilim dizisi Hold Tight için yeni fragmanı yayınladı. Magdalena Boczarska ve Leszek Lichota başrollerde yer alıyor. Dizi, bir Harlan Coben kitabının ikinci Polonya uyarlaması. Hikayenin odağında, Anna ve Michał Barczyk adında mutlu bir evlilikleri olan çift yer alacak. Oğulları Adam, Krzysztof Oleksyn tarafından oynanacak.

    Resmi özete göre; "Hikayenin odak noktasında Varşova banliyöleri ve pastoral bir hayat yaşayarak, birbirine sıkı sıkıya bağlı sakinler yer alacak. On sekiz yaşındaki Adam ortadan kaybolunca kıyamet kopar. Ardından, ebeveynler meseleyi kendi ellerine alan ergenlik çağındaki çocuklarını korumaya çalıştıklarında şiddet tırmanır." Hem Agnieszka Grochowska, hem de Harlan Coben'in Polonya uyarlaması The Woods ile tanınan Grzegorz Damięcki kadroda yer alıyor.

    Dizide ayrıca, Jacek PoniedziałekJustyna Wasilewska, Wiktoria Gorodeckaja ve Bartłomiej Topa yer alacak. Yerel halkın yakın ilişkilerle sakin bir yaşam sürdüğü Varşova'da zengin bir toplu konut ve sakinlerinin hayatı, 18 yaşındaki Adam iz bırakmadan ortadan kaybolduğunda hdeğişir. Tehlike hızla tırmanıyor ve endişeli ebeveynler, yetişkinliğin eşiğinde, meseleleri kendi ellerine almaya karar veren çocuklarını korumak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.

    Aslen Lehçe'de Zachowaj Spokój olarak bilinen, Türkiye'de ise Asla Vazgeçme olarak yayınlanacak olan Hold Tight, Polonyalı film yapımcıları Michal Gazda ("Belle Epoque", "Druga szansa", "Odwróceni. Ojcowie icórki") ve Bartosz Konopka (yönetmen) tarafından yönetilen bölümleri içeriyor. Agata Malesinska ve Wojciech Miloszewski tarafından yazılan, Harlan Coben'in romanından uyarlanan dizi, 22 Nisan'da yayında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top